keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Ei kummempaa...

Kennelyskästä selvittiin hyvin. Ninja sai antibiootit ja heti helpotti. Molemmat yski nelisen päivää ja Cheena ja Ditte säästyi koko yskältä.
Mutta treeneihin tulikin sitten joulutauko kun me oltas päästy taas treenaamaan.
Me käytiin välipäivinä Jaksin kanssa tekemässä vaan muutaman kerran jotain pientä.


https://docs.google.com/file/d/0BzUO_9IhnpvIV0tBRkZvaGRmQm8/edit?pli=1


Tässä on joulukuun hyppäristä video. Mulla oli tässä kilpparilääkitys sekasin ja en pystynyt juoksemaan kun sydän hakkas ylimääräsiä niin että meinasin kuukahtaa..mutta oli silti pakko yrittää ja meno on kun keuhkotautisella :-)
 Jaksi fiksuna liikkuu kuvatessa, joten välillä ei saa mitään selvää ja kuvaa loppusuoran vierestä... ja Remohan menee iloisesti vikan hypyn ohi katsomaan saisiko sen palkan sieltä Jaksilta, kuten niin usein treeneissä... ois sitten voinut kuvata hypyn takaa, niin olisi tullut viimeisenkin riman :D
Tästä näkee hyvin miten "kiinni" jätkä on minussa. Tiesin jo rataan tutustumisessa että tuossa putkella minä en vaan ehdi muurille ohjaamaan ja Remo taittaa ohjaajaa kohti putkelta.
Ja kun lähdetään muurille ilman vauhtia niin taittaa taas mua kohti ja meinaa mennä putkeen... nää on näitä meidän treenattavia asioita, joihin nyt paneudutaan oikein huolella.
Minä olen joutunut pitämään Remon aika tiukassa kurissa, joten on aika ymmärrettävää että hakee agilityssäkin koko ajan mun lähelle.. nyt me ollaan sitten juteltu Remon kanssa että se SAA olla vähän villi ja vapaa ja ei haittaa vaikka lähteekin välillä lapasesta :D
Eilen sitten käytiin kokeilemassa miltä tuntuu irrotella ja hienosti tuo tuulispää viilettikin... kyllä se vaan on ihana, aina iloinen, aivan mahtava pieni mies  <3
Me käytiin viiden viikon tauon jälkeen kylmiltään kisaamassa kun meidän hallilla oli sunnuntaina kisat.
Radat oli todella vaikeita, joten treenaamiseksi meni molemmilla.
Jaksilla ja Ninjalla oli haastavia vauhtiratoja ja kun Jaksi pääsi vedättämään niin rimat alko tippumaan kun Ninjalle tuli kiire ja turbo meni päälle. Remon kanssa tehtiin myös kaksi hyllyä, joissa oli jo paljon hyvääkin.
Tyhmäähän se oli lähteä kisaamaan kun ei oltu kertaakaan päästy treenaamaan edellisessä kisassa hankittua treenilistaa, mutta toisaaltaan kisaamistakin on hyvä harjoitella kun treeneissä ei koskaan ole isoa kenttää, joten kisa / treeni on ihan eri asia.
Jaksilla alkoi Ninjan kanssa Lägin valmennusryhmän treenit eilen. Joten nyt me edustetaan eri seuroja ainakin vähän aikaa.
Tokossa tulee uudet liikkeet elokuussa ja me käytiin Cheenan kanssa jo kokeilemassa hallilla miten EVL-än ohjattua alettas treenaamaan... no voihan vanha agikoira sentään... ensin mentiin sitkeästi hypyille jo mennessä ja sitten piti hakea se kapula..... eli jäi siihen kapuloihin kiinni eikä voinut ymmärtää että pitäisi kiertää se siiveke ensin..
Onneksi en ole Ninjalle opettanut vielä ohjattua, tosin se tekee sen opettamatta jo, muttei sillä ole kun muutama toista takana... voi olla helpompi opettaa uusi liike... tai mä luulen niin :)
Mutta ihanaa kun on jotain ihan uutta treenattavaa tokossakin, se on vähän alkanut tympiinnyttää ja me ollaankin otettu Cheenan kanssa vaihtelun vuoksi jotain rallytokon liikkeitä treeniin.


Kaikki laittaa uuden vuoden tavoitteita, mutta minä olen tyytyväinen jos kaikki pysyy tänäkin vuonna terveenä ja saadaan treenata ja käydä välillä kisoissa.
Muita tavoitteita en aseta, vaan nautitaan tekemisestä ja harrastamisesta juuri niin kun kulloinkin tuntuu hyvältä :D
Muut voivat sitten stressata meidänkin puolesta.


Ihanaa alkanutta vuotta kaikille :)
Koirat ja harrastaminen on ihan parhautta, joten nauttikaan siitä.


PS. kohta lähdetään Saijan agilitytreeneihin... jee :D2 kommenttia:

  1. Onhan sinulla hyvä tavoite! Tärkeintä on että karvakorvat on ja pysyykin terveinä! Se on minullakin tärkein tavoite.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että meidän molempien tavoitteet täyttyy ja kaikki pysyy terveenä ja pystytään harrastamaan kaikkea kivaa :-)

      Poista