torstai 4. joulukuuta 2014

Kolme vuotta onnea :)Meidän ihanat, rakkaat, suloiset ja maailaman tärkeimmät karvaiset siskokset täytti lauantaina 3 vuotta!!!! Onnea taskuraketti ja putkari <3 <3

Paljon onnea ja rapsutuksia sisaruksille <3

Paljon on ehtinyt tapahtua näiden kolmen vuoden aikana. On ollut huolta ja murhetta, mutta myös paljon hyvää ja onnea. Ja aina kun tuntuu että nyt kaikki on vihdoin hyvin, tulee joku uusi huoli... mutta sitä kait tää kasviksen elämä on. 

Tekaisin tämmösen kuvakoosteen koneelta löytyvistä kuvista. Tosi surkee tää kyllä on..
Kiitos teille ihanille kasvattien omistajille hyvistä ja rakastavista kodeista.
Olette minulle tosi tärkeitä <3

https://www.youtube.com/watch?v=LxRVYmyGrbc&feature=youtu.be

Meillä Remo ja Ninja pääsi "synttärilahjaksi" kisaamaan. Tuloksilla ei juhlittu, mutta olipas ihanaa kisata... mua vaan jännitti niin ettei jalat meinannut liikkua.. sitä se tekee kun tulee liian pitkä tauko :)

Remolla oli kolme rataa ja tuomarina oli Jari Suomalainen. 
Jarilla oli ihan hirveet juoksuradat ja meidän virheet tuli keppivirheistä ja siitä että mä olin myöhässä ohjauksissa ja jätkä jäi pyörimään esteelle tai kaahas sen ohi.
Mutta oli meillä jokaisella radalla ihan tekemisen meininkiä ja hyviä pätkiä.. oli muuten jätkäällä hirvee vauhti kun sai luukuttaa isolla radalla.. pakko meidän on opetella toi kauempaa ohjaaminen ennen kun mennään seuraavan kerran kisaan :)

Ninjalla oli kaksi rataa. Ekan näin ja se meni KOVAA... voi jessus sitä menoa... niilläkin oli aikamoinen luukutusrata... 
Toista en nähnyt mutta oli kuulemma vähän lennellyt kontakteilla :)


Voi hitto, nuoriso on saanut kennelyskän... Ninja aloitti maanantaina illalla yskimisen ja Remo sitten tiistaina. Meille tulikin sitten vähintään kolme viikkoa pakkolepoa kaikille. Toivotaan ettei Cheena ja Ditte saa tätä ja päästään sitten joulun jälkeen taas treenailemaan.
Nyt noi potilaat ja äiti hyppii sananmukaisesti seinille kun pitäisi ottaa rauhallisesti ja meillähän ei teidetä mitä se sana tarkoittaa...
ja mua ahdisti jo eilen kun olisi ollut agitreenit eikä päästy... tahtoo treenaamaan :(Kimppaleikki :D

Leikitsä mun kaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti