perjantai 18. huhtikuuta 2014

Kevättä rinnassa...Karvakorvat laavulla <3Ihanaa kun on kevät, on mahtavaa kulkea koirien kanssa metsissä ja poluilla :)

Minä sain jopa kuvattua pari pätkää meidän sunnuntain aamulenkistä. Me tehtiin vähän ylä- ja alamäkitreeniä. Pohja on pehmeä pururata, joten mikäs tuossa on spurttaillessa :)
Lenkin varrella on kiva pieni l:-)ätäkkö jossa muut kävi vaan juomassa, mutta Remo harkitsi jo vakavasti talviturkin heittämistä.... :D Tossa linkki mun aikaansaannokseen.

https://www.youtube.com/watch?v=QU1MozX67JU&feature=youtu.be


Jaksi kävi taskuraketin kanssa Kirkkonummella kisaamassa ja oli ollut hyvät radat. 
Eka oli hylly ja toinen oli 5 jolla sijoitus oli 2 ja nopein aika :) 
Ninjahan on liittynyt "etenemä ennen kaikkea" kerhoon, joten tämä on ehdottomasti tärkeää ja mainittava :D
Tokalla radalla Jaksi oli työntänyt omalla liikkeellä Ninjan hypyn taakse, mutta saanut sitten kierrätettyä oikealle puolelle.....tästä se vitonen ja jokunen sekuntti lisäaikaa. Se on niin pienestä kiinni... 

Minä olin samaan aikaan Remon kanssa Lägin uudessa hallissa supermölleilemässä. Meillä on tuo aksa ihan alkutekijöissä, mutta halusin lähteä katsomaan miten pysyy hanskassa, keskittyykö tekemiseen, vai muuhun hälinään ym. Ja koska tuomarina oli Saija, uskalsin lähteä kokeilemaan.
Pari virhettä (jätkä ei tullut vetoihin), mutta muuten meni eka rata ihan hienosti, vauhtia ja intoa riitti. 

Ei siinä ehditty muita ihmettelemään ja kun oltiin menossa toiselle kierrokselle, mentiin lähtöön neliveto päällä kun jätkällä oli NIIN kiire päästä uudestaan radalle.. 
Muutenkin Remo käyttäytyi hurjan hienosti koko ajan ja me jopa tokoiltiin vähän hallissa ja kontakti pysyi yllättävän hyvin. 

Cheena osallistui hallilla nakinsyöntikisaan. Meillä tuli heti alussa yksi "kielto" kun Cheena yritti mennä heti toiselle lautaselle, joten jouduttiin palaamaan alkuun... muuten oli hyvä draivi päällä ja etenemä oikein hyvä. Cheena yritti mennä vielä uusimaan, mutta siellä oli niin paljon jonoa, että päätettiin pitää ensimmäinen aika voimassa ja katsoa mihin se riittää. Voittoon se ei riittänyt, sillä Tarmo vei voiton hurjalla ajalla :D

Illalla käytiin vielä tokotreeneissä. Cheenalla alkaa jo näkymään selvästi valeraskaus ja se on vähän höperö.... ei voi ottaa kauhean vakavasti neidin touhuja vaan odotetaan että hormonit tasottuu. Tämä on onneksi sen viimeinen valeraskaus :)

Ninja oli ihan mahtava, siinäkin taitaa toi juoksun jälkeinen masis näkyä kun on niin paljon rauhallisempi. Kuuntelee hyvin ja potkua löytyy kuitenkin ihan samalla lailla kun ennenkin.... tää vois olla ihana olotila pidemmänkin aikaa :D

Remokin pääsi tekemään luoksetuloa ja se kyllä tulee ja kovaa.. ja meinaa mennä ohikin kun vauhtia on niin miljoonasti. Se on vaan ihana "putkiaivo mies" ... kyllä huomaa nartun ja uroksen eron tekemisessä. Kun narttu miettii niin uros tekee.. mitä sitä miettimään. Nää on vaan niin ihanan erilaisia pakkauksia :D

Me päästiin Tiistaina Saijan yksärikoulutukseen Remon kanssa ja siellä tehtiin perusjuttuja, joista päällejuoksu osottautui erittäin hankalaksi meille. Tosi hyvä treeni kaikkinensa, kiitos Saija.

Eilen oli meidän viimeinen hallivuoro ja mun koulutusvuoro, mutta olin saanut Ricon paikan Remolle, joten mekin päästiin treenaamaan. Tehtiin promillen treenirata. Ninja tekee ja kovaa ja Remo tahtoo mennä kanssa, mutta sillä unohtuu välillä suorittaa ne esteet siinä matkalla.. meidän täytyy vielä vähän jutella tosta "etenemä ennen kaikkea" -kerhosta ja mitä se oikein tarkottaa :D

Nyt on pohdittu miksi harrastaminen ei ole enää kivaa, vaan liian tulostavotteellista ja stressaavaa suorittamista. Itsekin olin "sellainen" ennen kuin Cheena sairastui. Se pysäytti onneksi minut tajuamaan että tämähän ON VAIN KIVAA HARRASTAMISTA. Joten jos jotain hyvää pitää hakea siitä että minun rakas harrastuskaveri loukkaantui, se on ehdottomasti tämä :)

Sitä menee huomaamattaan tilaan jossa ravaa treenistä toiseen, ilmottaa joka viikonlopulle kisoihin ja samalla suorituspaineet kasvaa, pitää menestyä... omasta mielestä, sillä muille toisten menestyksellä tai huonosti menneillä kisoilla/treeneillä ei oikeasti ole mitään merkitystä. Se stressi ja menestyspaineet on vain siellä omassa päässä, muut ei niihin uhraa toista ajatusta. :D

Meillä on Jaksi tosi järkevä, se ei treenaa eikä kisaa liikaa, vaan on tosi tarkka että pysyy kohtuudessa... ja jättää usein treenejä väliin, mikä on ollut mun onni nyt kun Remo tuli, sillä me on saatu treenata puolet niiden ajasta ja välillä koko aika. 

Kaikille mukavia ja rentoja treenejä/kisoja, nautitaan niistä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti