maanantai 28. huhtikuuta 2014

Muutama video

Meillä on ollut nyt niin kauhean paljon kaikkea, etten kaikista jaksa kirjottaa, mutta muutamasta jutusta voisin vähän kirjottaa :)
20.4. Jaksi kisasi kolme rataa Purinalla. Ekalla radalla kolmas este oli keinu ja se meni lentokeinuksi. Videolta näkee että Ninja luuli sitä puomiksi :( Onneksi ei sattunut mitään, sellasella vauhdilla tyttö lensi. Jaksi lopettikin siihen.
Toinen rata oli hyppäri ja se oli niin makeen näköstä menoa, harmittava kun yksi rima tippui.
Tässä on hyppärin tulokset:

Kolmas rata oli taas agirata. Ninja voitti ja sai ensimmäisen nollansa... JEE!!!! Ja mikä hienointa, Jaksi pysäytti kontakteille kunnolla, eikä sortunut läpijuoksuihin. Tällä kertaa keinukin tehtiin niin hienosti.
Tässä senkin radan tulokset:Mä kuvasin ekan radan ja se meni reisille, joten päätin että kameraa en ota enää esille, kun aina kun yritän kuvata mikään ei onnistu. Näin ollen radoista ei ole videoita :(
Meillä oli 21.4. Turussa Promillepäivä. Ninja ja Remo jakoivat vuorot niin että Remo teki ensin sen mitä jaksoi ja Ninja sitten vähän enemmän :)
Voi että mua jännitti. Mä mietin yöllä kaikki kauhuskenaariot.... sillä Turussa kahden radan välissä on vain siivekkeitä joiden välissä on keppien verkkoja ym. eli käytännössä sieltä pääsee mistä vaan toiselle puolelle ja näkee koko ajan kun toisella radalla treenataan.
Remo on lähtenyt Ojakkalan treeneissä muutaman kerran radan reunalla treenaavan luokse ja tästä on keskusteltu ja hienosti se jo siellä pysyi mun luona, mutta kun on koiralle ihan uusi paikka ja hirveästi uusia koiria...aloin miettimään että onko vielä liian aikasta heittää noin isoa haastetta pojalle.
Mutta kun meidän vuoro tuli, ihanat treenikaverit meni seisomaan ratojen väliin, niin ettei mun tarvinnut pelätä ja vahtia, vaan pystyin keskittymään tekemiseen. Minä kyllä jännitin niin että kädet tärisi kun alotettiin, mutta Remo teki aksaa ihan onnessaan, mun tärinöistä huolimatta ja mäkin lopetin jännittämisen :)
Kerran kun keskusteltiin Timon kanssa, toisella puolella koira juoksi radalla vinkulelu suussa vinkuen, pysähtyi Remo katsomaan turhan kiinnostuneena ja oli lähdössä sinne, mutta silloin muistutettiin että sekään ei ole sallittua ja loppu menikin loistavasti. Toinen ratakin meni samalla kaavalla ja mä olin ihan liekeissä ja NIIN YLPEÄ tuosta pojasta <3
Remo sai kehujakin, oli se vaan niin pätevä mies.
Tämä kuulostaa varmasti ihan hassulta, mutta tällä päivällä oli mulle tosi suuri merkitys niin monessa asiassa, siksi sainkin siitä kirjotettua pienen romaanin :D
Ninjan ja Jaksin meno oli niin hallittua ja sujuvan näköistä. Niiden tekemisessä on tapahtunut kauhean paljon edistystä :)
Ja näistä radoista ei tietystikään ole mitään videoo kun mun kaikki energia meni tärkeämpään.
Tiistaina Ninjalla ja minulla alkoi kuuden kerran kilpatokokurssi ja aiheena oli luoksetulo. Treenattiin jättöjä, kovaa vauhtia ja pysähdystä. Muut meni hienosti, mutta pysähdys otettiin niin että Hanna palkkasi lelulla taakse pysähdyksen jälkeen... Ninja ei meinannut millään tajuta että taakse pitäisi mennä, vaan tarjosi merkkiä, haukkui mulle ja oli ihan isona kyssärinä. Mutta mä luulen että näin saan parhaiten Ninjalle pysähdykset, joten tätä on nyt sitten treenattu Jaksin kanssa ja menee jo vähän liian hyvin taakse, eli alkaa ennakoimaan.
Tokosta äkkiä kotiin vaihtamaan koira autoon ja suunta sporttikselle Timon koulutukseen.
Tästä treenistä mulla on jopa pieni pätkä kuvattuna, kiitos Anulle :)
Oli ihan mahtavat treenit. Me jouduttiin treenaamaan tuota tuplasylkkäriä, kun ohjaaja väänsi itsensä ihan omituisiin asentoihin ja koira ei voinut ymmärtää mitä täti tahtoo :)
Toinen mitä treenattiin Timon kanssa oli hypylle irtoaminen... Ei ole helppoa kun minä jään taakse ja toisen pitäisi jatkaa matkaa ;)
Ja minä ohjaan edelleen kädet ylhäällä huiskasten, katsomatta koiraa. Cheena osaa lukea mun huiskausuohjaukset, mutta Remolle pitäisi muistaa ohjata selkeämmin ja pitää ohjaus päällä ja koiran tasolla ja katsoa koiraa... jotenkin tulee niin tuttu tunne näistä ohjeista... muistan kuulleeni nämä kun Cheena oli nuori ja aloteltiin aksaamista... 

:-)


https://www.youtube.com/watch?v=jNPvyUAYzE8&feature=youtu.beMeillä oli vielä perjantaina viimeiset aamun hallitreenit Jaksin kanssa ja sinne oli jätetty rata valmiiksi ja me sitten tehtiin sitä ja treenattiin keppejä.
Näistä otettiin ihan videotakin ja tässä on alla molemmilta pätkät.
Ninja tietty meni kerralla läpi ja me sitten Remon kanssa pätkissä.
Ditte ja Cheenakin meni radat ekana, ja en tajunnut niitä kuvata :(


Tässä Remon versio:
https://www.youtube.com/watch?v=D4NaXnaJ8cY&feature=youtu.be


Tässä Ninjan versio:
https://www.youtube.com/watch?v=CoCWEZa2PjM&feature=youtu.be


Eilen käytiin kentällä treenaamassa aksaa Saijan kanssa ja illalla oli vielä tokotreenit.
Viime viikko olikin yhtä treenaamista ja metsälenkkejä. Mutta kun Remon kanssa ei voi treenata kun vähän aikaa ettei toinen väsy, on kiva että välillä pääsee useammin tekemään jotain pientä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti