maanantai 12. elokuuta 2013

Pentutapaaminen Kuopiossa

Kauan odotettu pentutapaaminen koitti vihdoinkin :)
Meillä oli viikonlopun mökit Kuopion Rauhalahdessa. Pitää heti kehua että aivan mahtava paikka jossa oli koirat otettu hienosti huomioon. Varatessa kerroin että meillä on kaikilla koiria ja toivoin että saadaan mökit lähekkäin. Ja meillä oli viisi vierekkäistä mökkiä jotka olivat ihan koirarannan ja koirien ulkoilutuspaikan vieressä. Mahtava paikka, ainoa miinus oli punkit... niitä oli enemmän kun laki sallii....

Paikalla olo :)

Ninja

Cheena

Albert

Remo

Usva

Äiskä ja lapset

Koko koiralauma :)


Oli aivan mielettömän ihanaa nähdä kaikki!!!!!!
Mulle tuli heti sunnuntaina haikea olo kun mietin että seuraavan kerran nähdään vasta vuoden päästä. Mutta onneksi sovittiin jo että sama paikka ja aika ensi kesänä ja sitä voi nyt alkaa sitten odottamaan :)

Kaikki koirat ovat kyllä niin samanlaisia tempperamentiltaan, kyllä tunnisti sisaruksiksi.
Kaikki tapahtuu sadasosasekunnissa ja kaikkeen mennään sitten satasella mukaan :)
Haastavia nuoria kaikki, mutta onneksi kaikki on terveitä ja uskon että kaikista tulee upeita harrastuskavereita joista kuullaan vielä :)

Kaikki pojat on kivan kokoisia ja tosi hyvänmallisella kropalla varustettuja. Ja sen huomasi aksatreeneissä, hyvin hyppäsivät ja mielettömän kovaa menivät :)

Tytöt on jäänyt vähän tyngiksi, mutta ei se kyllä onneksi menoa haittaa. Vauhtia riittää molemmilla vaikka mihin.
Ja Usva onkin jo näyttänyt mihin, sillä superkiituri duracell nousi kakkosiin voitettuaan taas keminmaalla luokkansa!!! Eikä nousuun tarvittu kun muutama kisa. Jäätävän upeaa menoa!!

ONNEA MINNA JA USVA!!!!

Koko viikonlopun oli ihan mielettömän lämmintä ja aurinko paistoi, joten uimassa käytiin ahkerasti. Meillä oli varattuna pari tuntia Hukka-Hallista treeniaikaa ja käytiin siellä vähän kokeilemassa aksaamista. Me myös vähän tokoiltiin. Muuten vain vietettiin yhdessä aikaa.
Aivan mielettömän kivaa oli, kiitos kaikille :)

Tässä on muutama kuva tapaamisesta. Tuli vähän huonosti otettua kuvia, kun oli niin paljon muuta tekemistä.
Minä niin yritin myöhään lauantaina illalla ottaa kaikista posetuskuvat ja löysin meidän kamerasta säädön joka on tarkotettu pimeessä kuvaamiseen... no sitä ei voi näköjään käyttää liikkuvaan kuvattavaan.... kaikki kuvat meni pieleen :(
Mutta laitoin kuitenkin jonkun kuvan tästäkin yrityksestä. Toivottavasti Antti sai kuvattua vähän parempia kuvia. Laitan lisää kuvia kun saan Antilta ja Jannelta heidän ottamia kuvia, josko siellä olisi vähän parempilaatuisia kuin nämä meidän tärähtäneet :D

Click here to view 2013-08-04 4.8.2013_ Kuopio pentutamaaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti