lauantai 22. kesäkuuta 2013

Jumppaa, treeniä, jumppaa ja päästääkö kuitenkaan SMiin......


Kylläpäs aika menee kauhean nopeasti. Tuntuu ettei ehdi päivitellä ollenkaan tekemisiä. Tosin meidän tekemiset on ollut pari viikkoa niin samaa, ettei siitä paljon kerrottavaa saa :)

Käytiin jo 15.6. kuvaamassa taas kaukoja, seuraamista, merkkiä ja ohjattua ja tässä vihdoin kasattu video siitä:

https://www.dropbox.com/sh/6g0z0jx6gfqjkrm/4FNYlrEOmW

Cheenan kanssa ollaan käyty fyssarilla muutaman kerran viikossa, jumpattu ja treenattu tokoa.

Ninja pääsi lauantaina aksaamaan kun käytiin Saijan kanssa treenaamassa.
Saija katsoi missä vaiheessa Ninjan kontaktit on ja nyt se teki ihan superhienot sellaiset.
Ainoastaan kerran juoksi läpi kun putki oli puomin jälkeen. Siinä on se mitä pitää paljon harjotella.
Cheena teki pari tokoliikettä ja sitten lähdettiin taas uimaan.

Maanantaina käytiin Saijan ja Sadun kanssa treenaamassa tokoa, otettiin Cheenan kanssa aika monta liikettä ja lopussa huomasi ettei neidin takapää enää oikein toiminut. Joten tuli innostuksessa tehtyä vähän liikaa kerralla. Muuten treeni meni hyvin kun ottaa huomioon järkyttävän vähäisen treenaamisen. Ninja kanssa otettiin myös tokoa ja kaikki avon liikkeet hyppyä vaille meni yllättävän hyvin. Noudossa pitää saada vauhtia palautukseen, mutta sitä me ei ollakaan treenattu. Ja paikallaoloa en yksin ottanut ollenkaan. Piilossaoloa en olekaan päässyt treenaamaan vielä kertaakaan sen kanssa.

Keskiviikkona Ninjalla oli aksatreenit ja Cheenan kanssa käytiin tokoilemassa. Oltiin Lilun, Saija ja Sadun kanssa ottamassa kisanomaisesti pari liikettä kerrallaan. Siellä oli hirveän pitkä nurtsi ja esimerkiksi ohjatut kapulat ei näkynyt ollenkaan sieltä. Mutta saatiin haettua ne muutamalla ylimääräisellä käskyllä. Tunnarikin löytyi nurmikosta hienosti. Nyt täytyy tehdä helpompi treenejä ennen SM-iä :)

SM:iä ajatellen kävin sitten perjantaina ottamassa ekan kerran tapaturman jälkeen hyppynoudon niin että ei ollut ihan täysi korkeus vielä. Hitto kun pelotti, mutta hyppäsi sen ihan hyvin. Nyt täytyisi uskaltaa huomenna kokeilla täyttä korkeutta, jos meinataan mennä sm-kisaan viikon päästä.

Ruutuakaan en ole vielä uskaltanut ottaa täydestä pituudesta, Cheena kun ampuu sinne satasella ja käääntyy täydessä vauhdissa, mutta kaipa sekin täytyy vain kokeille ensi viikolla että näkee pystytäänkö lähtemään kisaamaan vielä.

Cheena ja Ninja on kun pahaisia kakaroita nykyään... koko ajan pitää riehua ja Cheena tahtos juosta koko ajan... koeta tuota nyt pitää rauhallisempana. Onneksi nyt on mennyt se neljä viikkoa minkä lääkäri käski ottaa varovasti, mutta ei se varmaan tarkottanut että heti saa sitten mennä satasella :)

Otettiin kamera mukaan lenkille ja yritettiin saada koirat posettamaan..... :)

Linkissä lisää kuvia lenkiltä:
https://plus.google.com/photos/114908504074683166586/albums/5892344760874759009?authkey=CIvAyviqgM-8yQE

Tytöt

Cheena

Ninja

Ditte


Ditte meinaa tippua kiveltä :)

Lenkin jälkeen pääsi uimaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti