torstai 2. toukokuuta 2013

Kesä tulee ja joka päivä jotain....

Iik... huomaa että lumet suli ja ilmat vähän lämpesi. Nyt on koko ajan niin paljon tekemistä ettei ehdi blogiinkaan kirjotella :)
 
Mutta viikko sitten keskiviikkona meillä oli Juhan eka treeni. Meni ihan kivasti. Kokeiltiin yhteen kohtaan useampaa ohjauskuviota ja puomilla oli treeninä se että ohjaaja jää vähän taakse ja puomilta lähdetään takasinpäin. Toi puomitreeni oli hyvä, mutta ei sitäkään Cheenan kanssa voinut ottaa montaa kertaa, se kun alkaa parin kerran jälkeen himmaamaan. Se miettii aina pienessä päässään miksi toistetaan, mikä meni väärin jne... sellanen putkiaivo joka vaan toistaa toiston perään olisi joskus helpompi treenikoira :D
 
Perjantaina aamulla Saijan kanssa tokoiltiin ja sitten mä vielä otin vähän agilityä.
Ninjan kanssa tokossa on aiheena seuraaminen, joka on jostain syystä nyt meille ihan liian vaikeaa.  Agilityssä treenattiin lähtöjä, käteen tulemista ja puomia. Ja kaikkea näitä niin että joka välissä ensin pysähdytään, ei tehdä mitään kaarroksia pitkin kenttää :)
Tosi hyvin Ninja toimi. Suurin osa lähdöistä onnistui hyvin ja puomilla se senee satasta päähän, missä on tällä hetkellä lätkä, ja hieno pysähdys sinne. Ihana :)
Keppejä vähän ja sielläkin makee vauhti ja rytmi.
Cheenan kanssa mm. ohjattua ja agilityssä puomia niin että jäin taakse ja A-n kontaktia.
Ditellä samaa kun Cheenalla.

Lauantaina oltiin Cheenan kanssa Lohjalla agilitykisoissa. Eka rata oli hyppäri ja Cheena hyppäsi tosi huonosti, haki hyppyjä ja tiputti kolme rimaa... menin radan loppuun ja yritin koko ajan katsoa miten menee ja pitääkö lopettaa kesken.
Päätin mennä toiselle radalle ja sovittiin että kaverit huutaa meidät pois radalta jos näyttää siltä että Cheenan on paha hypätä. Mutta sillä taisi olla lihakset ekalla radalla jumissa kun ollaan treenattu niin paljon, sillä seuraavat radat hyppäsi ihan normaalisti. Toinen rata oli 0 ja kolmas 5 (pituuden reunalla oleva pystykeppi kaatui :(
 
Sunnuntaina kävin taas aamupäivällä kaikkien koirien kanssa ottamassa tokoa ja vähän agilityä. Tehtiin suunnilleen samaa settiä kuin perjantaina. Tiina tuli Ruskan kanssa samaan aikaan treenaamaan, mutta tytöt teki töitä hienosti ottamatta toisistaan yhtään häiriötä.
 
Maanantaina oli tokon sm-ryhmän treeni illalla vesisateessa. Ohjattu nouto taas vaihteeksi tökki kun oli oikea ja siellä puolella oli ruutu, minne oltiin jo menty... ruutu vaan vetää väkisin... mä en tiedä miten ton saisi korjattua, aina sama juttu jos ruutu on kehässä.. huoh... muuten ihan jees treeni.

Keskiviikkona Saija koulutti agilissa ja meillä oli tosi makee treeni. Meillä meni oikeastaan ihan hyvin, vaikka tietty paremminkin voisi mennä. Mutta fiilis oli tosi hyvä ja jotenkin tuntui vaan niin makeelta treenata :) Hyvä treeni, tosihyvä mieli :)

Tänään torstaina käytiin Saijan kanssa tokoilemassa. Cheenan kanssa otettiin kaikki kisaliikkeet hyppyä ja paikallaoloja lukuunottamatta ja jee... oli tosi hyvänmielen treeni kun kaikki onnistui, lukuunottamatta seuraamisen pysähdyksiä... mutta mä tyhmä pidin palloa taskussa.... silloin ei pysty eikä kykene toimimaan :)

Ninja otti taas seuraamista ja mietittiin siihen etenemissuunnitelmaa. Sitten jääviä, joissa seisomiseen sain Saijalta hyvän ohjeen. Ninja pysähtyy käskystä hyvin, mutta alkaa liikehtimään kun kävelen sitä kohti ja kun olen vierellä menee perusasentoon ennen kun käsken. Nyt otettin niin että käskyn jälkeen heitin lelun sen eteen ja poistuin sen luota. Ja kun palasin pysyi neiti hienosti seisomassa ja paikalla. Jee, jotain edistystä meidän treeniin :) Sitten tehtiin tunnari liikkeenomaisesti. Lähti hyvin kapuloille, haisteli suu auki (ei ottanut kapuloita suuhun kuitenkaan) ja toi oman...tai toi mun lähelle ja tiputti. Mutta tota pitoa pitää taas vahvistaa erikseen.
Sitten tehtiin ruutua niin että Ninja oli liinassa. Eka ruutu tosi hienosti... palkan jälkeen piti kalastaa liinalla neiti viereen... ei pysty ei kykene istumaan... se alkaa aijaamaan ruutua niin voimakkaasti että jää siihen ihan jumiin.... kävelyä poispäin, uutta yritystä... välillä onnistui, välillä ei sitten millään... siis ruutu oikein nätti, mutta se sen jälkeinen elämä vaikeaa... vaikeaa.. pienessä paimenen päässä :)
Sitten mentiin Saijalle katsomaan IHANIA, SULOISIA PIENIÄ PC-VAUVOJA <3 <3 <3
Voi että mun sydän suli!!!!

Huomenna mennään Cheenan kanssa agin epiksiin treenaamaan A-ta ja lauantaina olisikin sitten viralliset tokokisat :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti