maanantai 22. huhtikuuta 2013

Vihdoinkin juoksu

Viime tiistaina olin vaihtanut Lauran kanssa sporttiksen treenivuorot ja unohtanut koko jutun täysin. Jaksi osti Jaanan vuoron ja mentiin yhdessä treeneihin... enkä edes siinä vaiheessa tajunnut kun näin Lauran, että olen väärässä vuorossa. Joten mä sitten missasin mun koulutuksen... tai luulin niin, muuta onneksi Timo on niin kultainen että se jäi vielä yöllä kouluttamaan mut ja Cheenat. Ihana ihminen :)
Se olikin mun viimeinen Liuhtojen treeni tältä keväältä ja jo nyt kaipaan näitä ihania treenejä. Onneksi jatkuu taas ensi syksynä :)
Ninja meni hyvin, paitsi että sillä pissii lähdöt ja luoksetulemiset pahasti... kuten aina ennenkin. Mutta lukee ohjausta hurjan tarkkaan ja reagoi nopeasti ja kepit menee mageesti :)
Cheena meni hyvin, ohjaajassa oli taas toivomisen varaa. Pari tosi vaikeeta kohtaa... mm. kepeiltä poispäinkäännös putkelle... huh... ja sitten pari hurjaa juoksukohtaa, missä ohjaaja jäi liikaa jälkeen :)

Keskiviikkona oli ekat ulkotreenit pienessä tihkusateessa. Niistä jäi mieleen se kun maxin kanssa kun juoksee radan päästä päähän ja lopussa pitäisi ehtiä työntämään hyppy takaa, (varsinkin kun Cheena pitää todella työtää sinne)... no se siitä sitten :)

Perjantaina otettiin sama rata kun tiistaina ja nyt tein sen myös niistona.

Lauantaina meillä oli tokossa kisatreenit. Eli rakennettiin rata ja meidän liikkurit treenasivat liikkurointia.

Ninja oli ALOssa. Paikallamakuu onnistui... jee... auttokohan kun Lilu tuli lasten kanssa just kentälle ja lapsilla oli iso keltainen pallo mukana... Ninja seurasi vaan mitä lapset teki ja "unohti" kokonaan pomppia ylös. Kiitos Lilu ja lapset avusta :D
Siihen se hyvä sitten loppuikin... seuraamisessa seilas ties missä ja kontaktista ei voinut kyllä puhua :( Ja sama jatkui kaikaissa liikkeissä... voi hitto että suututti, kun tietää että kyllä se paremmin osaa tehdä.
Cheena meni muut liikkeet hyvin, paitsi kaukoissa ekalla tuplakäsky ja eteni puoli koiranmittaa. Luoksetulossa liikkeen alussa maahanmenossa tuplakäsky ( katseli taas kaikkea muuta ja kun annoin käskyn oli ihan isona kyssärinä... siis sama mikä on ennenkin ollut) sitten ennakoi pysähdyksiä, koska en ollut ottanut yhtään läpijuoksua edellisen sunnuntain pysäytysten jälkeen.
Ja ohjatussa ei mennyt ekalla hakemaan... se on alkanut sikailemaan joka kerta tässä ja tähän on nyt pakko miettiä jotain ratkaisua...

Mutta illalla se sitten selvisi miksi neidin asenne oli ihan pyllystä... sillä alkoi JUOKSUT. Pieni pää ihan sekasin hormoneista, huh. Meidän pieni rasavilli, poikatyttö, jätkä, pahis, joutui antamaan luonnolle periksi ja nyt siitä tulee fiksu, järkevä, söpö, neiti... ei nyt sentään. Mä tykkään tosta sähikäisestä joten ei siitä mitään narttua tule :D

Eilen sunnuntaina mentiin aamupäivällä Saijan, Sarin ja Jaksin kanssa treenaamaan tokoa ja agilityä. Ensin tokoa, ja nyt Cheena meni ohjatun hyvin. Palkkasin vauhdista ja sainkin taas siihen sitä intoa. Luoksetulot vain läpijuoksuna.
Ninjan kanssa otettiin vaan seuraamista Saijan ja Sarin häiriöllä ja nyt toimi aika hyvin. Näin pitää nyt jatkaa.

Sitten otettiin agilityä. Aika vaikea pätkä, jossa oli paljon vauhtia, ohjauksia, käännöksiä, jarruja... tosi mahtava treeni, kiitos Saija :)

Ninja meni ihan superhienosti, heti kun Jaksi sai ohjaukset toimimaan. Ja neiti meni ekan kerran puomin niin että teki hienon pysäytyksen ;) Ninjan hieno treeni johtui kyllä ihan varmasti siitä että Saija oli siellä, Ninja kun aina pistää parastaan silloin :). Kun Ninja näkee Saijan se ei sitten enää muuta näekään, ja Voltti on kanssa sen mielestä vaan NIIN ihana.

Cheenan kanssa aluksi mä taas menin este kerrallaan, ja koira reppana teki hulluna töitä että kykeni suoriutumaan... mutta sitten kun käytiin vähän tarkemmin kuviota läpi onnistuttiin mekin saamaan ihan kelvollisia pätkiä. Mutta oli ihan mahtavaa taas treenata kaikessa rauhassa hyvässä seurassa ja vielä auringon paisteessa. Luksusta :)

Illalla vielä tokotreenit ja koulutusvuoro. Ninja ei päässyt mukaan kun on juoksu.
Liikeenä oli kaukot. Hanna antoi tosi hyvät ohjeet miten edetä molempien koirien kanssa. Tosi kiva treeni. Ja lopuksi vielä koulutin alo-evl-ryhmän. Joten tosi kiva koiramainen sunnuntai ulkollen mahtavassa ilmassa. Jaksaa taas viikon kököttää töissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti