sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

kaikkea mukavaa

Tiistaina oli superkivat treenit kun Minna oli Usvan kanssa myös treenaamassa. Ne meni tosi hienosti. Usva on ohjaajaherkkä tyttö. Lukee Minnaa tosi tarkkaan ja menee kovaa. On se vaan NIIN IHANA tyttö <3
Meillä oli Cheenan kanssa paljon onnistumisia ja sitten vähän hankalampia kohtia, kuten japanilainen.... roppa ei vaan toimi siinä oikein.... muuten meillä meni yllättävän hyvin, joskus näinkin :)
Cheena on selvästi selviämässä valeraskaudesta, kun siitä alkaa löytymään taas sitä potkua mikä siltä on koko alkuvuoden puuttunut. Ihanaa treenata sen kanssa!

Torstaina kuulin oikein ihania uutisia.... Albert kävi virallisissa kuvissa ja ne oli ollut ihan ok... mutta odotetaan kennelliiton tuloksia:)

Perjantaina käytiin sitten treenaamassa mm. sitä japanilaista, mutta ei se meinaa onnistua vauhdissa, ei sitten millään. Paikalta menee kyllä.

Ninja meni tosi hyvin ja nyt se on oppinut pujottelemaan loppuun saakka!!!
Tosin heti jos Jaksi menee sen ohi, ei malta loppuun saakka ja toimii vain vasemmalta puolelta. Mutta menee tosi hyvällä rytmillä ja kovaa.... nyt vaan paljo vahvistusta ja toiselta puolelta treeniä.

Illalla kävin Cheenan ja Ninjan kanssa hallilla. Paikallaolo heti ja Ninja taas tosi levoton.. meinasi lähteä naapuria moikkaamaan ja nousi kerran ylös... huoh... miten yksi paikallaolo voi olla niin vaikeeta. Sitten seuraamista ja Hanna antoi tosi hyvän ohjeen. Nyt minä "tuijotan" koko ajan koiraa että näen onko se oikealla paikalla... samalla Ninja irtoaa mun sivusta ja yrittää tulla eteen katsomaan mua silmiin... eli minulle katse eteen ja selkä suoraksi. Seurasi kuulemma paljon paremmin.... mä en tietysti itse sitä sitten näe :D
Mutta nyt täytyy yrittää saada silmiä katsomaan koska palkkaan. Muuten Ninja oli vähän väsynyt. Jaksi oli vapaalla ja ne oli käynyt pari tunnin lenkkiä jo päivällä tekemässä + aksatreenit päälle.
Cheenakin vähän sekoili... kaukoissa otti jostain syystä häiriötä vieressä hyppyä treenaavasta koirasta ettei kyennyt vaihtoja tekemään... no aina jotain :) Muuten meni ihan Cheenamaisesti.

Eilen Mari kävi hoitamassa koirat. Cheena käytiin pikasesti läpi ja se on pysynyt tosi hyvässä kunnossa. vähän kireyttä takajalkojen polvissa. Muuten se vaan nautti hoidosta.
Ninjalla oli nyt enempi takapäässä jäykkyyttä. Etupuoli on ihan ok, joten se on parantunut täysin. Takapäässäkin oli eri asioita kun viimeksi. Nyt sillä oli jotain heijasteita kohdun alueelta, joten juoksua voisi odotella kuukauden - puolentoista kuukauden sisällä. Tuleeko se eka juoksu vihdoikin :)
Ditte oli tosi hienosti hoidossa. Selvästi parempana kuin ennen. Takaa kaikki kunnossa ja edestä enää vain oikean jalan tassun yläpuolelta löytyi jotain. Ja tämä oli ainoa missä hampaat tuli esiin.
Sitten sen päässä oikea puoli ei liikkunut kunnolla ja tämä on tullut siitä kun sillä oli koko oikea jalka lavasta jumissa viime kerralla. Nyt se lapa oli ihan ok. Ja kallossa oli kireyttä.
Kun juteltiin noista niin Cheena änkesi Marin syliin makaamaan... tahtoi selvästi uusintakierroksen :D
Mutta nyt koko koirakko on niin hyvässä kuosissa että Ninjan tahtoo nähdä juoksun jälkeen kerran ja Cheenan tarkastaa kun aletaan treenaamaan enemmän, katsoo miten jalka sen kestää ja Diten vain jos tulee jotain oireita!

Tästä on hyvä alottaa kevät ja kesä... kun ulkona alkoi satamaan lunta.. huoh.. koska se kesä tulee?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti