lauantai 23. maaliskuuta 2013

Ihanaa kuulla hyviä uutisia

Ihan ensiksi tärkein, eli Ricon viralliset lausunnot tuli vihdoin.
Rico lonkat B/B kyynärät 0/0. Mahtavia uutisia!!!! Onnea Päiville terveestä koirasta :)

Nyt jännitetään enään Albertin tuloksia :)

Sitten meidän treeneihin pikakatsaus.
Tiistaina sporttiksella. Jaksi oli Pauliinan paikalla Ninjan kanssa.
Timo oli kouluttamassa.
Meillä meni Cheenan kanssa kohtuuhyvin rata. Yhdessä kohdassa minun valssi valu ja siitä seurakusena Cheena hyppäsi melkein siivekkeen päälle, rima ja siiveke sai osuman ja minulla hirveä syyllisyys kun ohjasin ihan perseestä :( Onneksi Timo käski ottaa uudestaan parikin kertaa, joten mulle ei jäänyt tästä mitään "kammoa". Sitten kokeiltiin uutta ohjausta: persjättö-japanilainen-persjättö ja siitä putkeen. Se olikin hitsin vaikee.. kerran sain onnnistumaan niin että ehdin ihan hilkulla alta pois vikassa persjätössä... hui... eli sen jälkeen ei enää yritettykään vaan siihen tehtiin lopuksi takaaleikkaus :) Cheena meni vähän laiskasti, johtui varmaan siitä että sai tiistaina ensimmäisen annoksen galastopia ja siitä tulee vähän kökkö olo koiralle.
Ninja oli hurjan pätevä. Kääntyi tosi hyvin ja ohajutui superhienosti. Kertaakaan ei kaarrellut ylimääräisiä ja oli muutenkin ihmeen hienosti kuulolla. Vau, siitä taitaa oikeasti kuoriutua AKSAKOIRA <3
Kepeille haki tosi hienosti, mutta muutamaa viimeistä keppiä ei sitten meinannut pujotella millään.. alku menee tosi hyvällä rytmillä, mutta sitten jotain tapahtuu... Sitä ottivat sitten useamman kerran niin että Timo palkkas päässä. Tähän ohjeeksi tuli että Jaksin pitää olla tiukempi ja vaatia jo asioita Ninjalta. Tosi kivat treenit molemmilla ;)

Perjantaina omatoimitreeni. Tehtiin rataa ja nytkin Ninja toimi huippuhienosti... toistelen tätä kun oikeasti siinä on tapahtunut aikamoinen muutos niin pienessä ajassa että sitä vaan hämmästelee :)
Cheena meni ihan normisti, ei mitään mainittavaa :)
Illalla kävin vielä kaikkien kanssa hallitreeneissä tokoilemassa. Ja sielläkin Ninja oli vallan mallikkaasti. Paikallaolossa alku oli superhienosti... naapuri vingutti vinkulelua, kävi palkkaamassa koiraansa ja Ninja pysyi häiriöstä huolimatta paikalla. Mutta lopussa kun haisteli maata ja minä sanoin "Ninja"... nousi neiti ylös ja sen jälkeen paikkamakuu rikkoutui levottomaksi. Mutta paremmin kuin aikaisemmin.. Liikkeestä seisominen ja hypyn taakse seisomaan jääminen on hankalaa häiriössä... ne jalat ei pysy paikalla.. joten tämä täytyy alkaa treenaamaan alusta uudestaan.

Tässä on linkki missä on enemmän kuvia kun Remo oli meillä.

https://plus.google.com/photos/114908504074683166586/albums/5858514984712994113?authkey=CNW-rr-Rq_nl7AE


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti