sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Välillä vähän tokoakin

Eilen oli niin kaunis päivä että se meni pihatöitä tehden ja tokoilut jäikin sitten melkein kokonaan.
Tein vähän Ninjan kanssa pitoa.
Tunnaria otettiin niin että piilotin oman kapulan lehtien sekaan. Se oli niin kivaa että sinne piti ihan karata ja joka kerta palikka löytyi tosi nopeasti. Nenätyö on sisäistetty ja tosi hyvää.
Eilen sain vihdoin levitettyä ruudun takapihalle. Laitoin lätkän sinne ja näytin Ninjalle missä se on. Ja sitten se menikin sinne uudestaan ja uudestaan. Ninjalle kaikki uusi on tosi helppoa silloin kun ei ole mitään häiriötä. Mutta jos vain jossain jotain tai joku saattaa tehdä jotain pitää se tietysti heti nähdä ja käydä katsomassa salamana. Siis tosi, tosi häiriöherkkä pakkaus. Joten meidän haastavin treenattava tällä hetkellä on häiriö :)

Tänään kentällä tokoilemassa sitten kaikkien kanssa.
Cheenalla ja Ditellä oli aiheena tunnari ja perusasento.
Omaa vuoroa odotellessa otin Cheenan kanssa vähän merkkiä... ja kun sanoin merkki, lähti neiti täysiä kentän toiselle puolelle kepeille ja pujotteli itsenäisesti ja tuli sitten mun luokse :D Vau mikä merkki, pakkohan se oli palkata :D Kokeilin myöhemmin vielä uudestaan keppejä niin että oli toisella puolella kenttää ja annoin käskyn, ja C haki kepit ja teki ne....  ei se ennen noin irronnut ja hakenut keppejä... pätevä tyttö :D

Tunnari treenattiin niin että Anne laittoi tosi paljon palikoita ja muuten otettiin kisaomaisesti.Cheena varasti aavistuksen lähdössä. Mutta meni tosi hyvällä draivilla kapuloille ja etsi oman rauhallisesti ja tuli samalla draivilla sivulle....jee... nappisuoritus!! Cheenalla on ollut vähän hitautta liikkeessä ja ottaa herkästi häiriötä liikkurista. Mutta nyt ei edes katsonut Annea :)
Perusasentoa treenattiin zetana ja Cheenan perusasennot oli aivan karseita, se oli poikittain mun edessä... kunnes viimeisessä pysähdyksessä huomasin että mulla roikkui lelu oikeasta taskusta ja sitä C yritti koko ajan saada... tyhmä ohjaaja, onneksi oli vaan treeni eikä kisa :D
Luoksetulossa neiti ei sitten malttanut mennä maahan.... hm.. siis tätä vahvistetaan.
Ruudun paikkaa lyhyeltä matkalta, meni tosi hyvin.

Diten kanssa aloin treenata ohjattua ja voi elämä.. siinä mulla onkin tekemistä. Mummo käy niin kuumana ettei malta kuunnella ja toheltaa omiaan :D No, kivaa sillä ainakin on.
Tunnarilla ekalla kerralla haisteli kaikkia, paitsi sitä oikeaa ja päätyi tuomaan väärän. Otettiin uudestaan ja nyt tuli oikea ihan hienolla suorituksella. Ditte ei selvästi haista hyvin, mikä mielestäni meni silloin kun siltä risat leikattiin.
Luoksetulo tuli hyvin. Ruudun paikka oli myös tosi hyvä.

Ninjalla oli aiheena kaukot, mutta me treenattiin istumista ja maahanmenoa niin että oltiin pienessä piirissä ja käskettiin koiria yksitellen ja toisen käskystä ei saanut oma koira välittää.
Ninjalle tää oli NIIN vaikeaa, se kun ottaa häiriötä kaikesta ja sen pieni pää oli ihan sekaisin kun ei tiennyt kuka käskee ja koska käskee ja saako mennä vai eikö saa.... mutta tosi hyvä treeni oli kaikkine virheineenkin :)

Sitten otin ruutua ja tosi varmasti se sinne meni, vaikka pää pyörikin koko ajan kun kaikki tekee samaan aikaan jotain ja kaikki pitäisi tietysti nähdä ja käydä vielä katsomassakin. Kun miettii että tämä oli toinen kerta kun ruutua kokeillaan niin upeasti meni lätkälle joka kerta ja vielä pysähty seisomaankin sinne.

Kukaan ei mennyt täydellisesti ja hirveästi oli "virheitä", mutta osaan nauttia niistä hyvistä jutuista enkä stressaa huonoista, joten meillä oli tosi tosi kivat treenit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti