keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Tiistain aksatreenit

Jee, eilen sporttiksella aksatreenit, kouluttajana oli Timo.

Treenattiin Cheenan kanssa pätkissä ja keskityttiin oikea-aikaiseen ohjaukseen ja nimenomaan siihen OHJAUKSEEN.... vau, tosi mahtavat treenit ja niin paljon taas ajateltavaa ja työstettävää tuli treenistä.
Voi mun superpätevä tyttö! 

Kun ohjauksen saa toimimaan voisi radalle jäädä vaikka kuinka kauaksi aikaa fiilistelemään, niin koira kuin ohjaajakin :) 

Sylivekki-sylkkärikohta oli meille vähän vaikea, kun ei olla sitä harjoteltu eikä käytetty. Kyllä se onnistui, mutta saisi olla vähän "tiukempi" käännös, joten tätä harjoitellaan perjantaina. Muuten kaikki menikin ihan nappiin Timon ohjauksella. 

Ihanaa treenata kun on noin ihanat ja taitavat kouluttajat!!!!
Keskiyöllä kotiin ajaessa oli taas niin mahtava fiilis että olisin halunnut kääntyä takasin ja jatkaa treenaamista.... nyt täytyy odottaa taas pitkä viikko ennen seuraavia treeneja... Tänään otin Ninjan kanssa takapihalla pikasesti seuraamista ja ruutua. 
Voi että se on vaan mainio pakkaus.... lähetin sen ruutuun se se lähti satasella kiertämään ensin hypyn siivekkeet ja sieltä sitten täysiä ruutuun ja seis!
Otin saman pari kertaa ja kummallakin sama juttu, kierron kautta ruutuun.... mistä se tommosen on keksinyt kun en ele koskaan tehnyt noin??
Mutta tein noin Cheenan kanssa edellisenä päivänä kun tahdoin sille vauhtia... tättähäärä siis matki äitiä :)

Se teki itse asiassa samanlaisen jutun viime viikolla. Cheenan kanssa jumpataan niin se laittaa etu- tai takatassut korin päälle.. otin taas korin esiin ja kun käskin Cheenaa menemään siihen, hyppäsi tättähäärä korin päälle asentoon asenteella että mä tiedän mitä tässä tehdään joten mä hoidan tän jutun... ja sen kanssa ei ole kertaakaan tehty tota korin kanssa.... tyllerö oppii katsomalla, siksi kait sen pää pyörii kun hyrrä joka paikassa kun sen täytyy "opiskella" niin paljon uusia asioita :D

Ihan kaheli, mutta ah. niin syötävän, rakastettavan suloinen touhutyttö etten kyllä ihanampaa voisi kuvitella saavani. Ei todellakaan "helppo" eikä pohdiskelija tai mielistelijä, mutta semmoista en haluaisikaan eikä edes sopisi mulle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti