perjantai 5. lokakuuta 2012

Aksaa vaan :)

Tämä viikko on ollut aika aksapainotteinen, mikä on ollut tosi kivaa. Molemmilla on hurja motivaatio näin pitkän tauon jälkeen.

Tiistaina meillä oli sporttiksella Tuulian vetämä treeni. Aluksi käytiin läpi ohjausvaihtoehdot ja linjaukset, mitkä olenkin jo aikalailla unohtanut, joten sain jo rataantutustumisesta monta ahaa-elämystä.
Radalla oli sitten kolmantena esteenä muuri ja sille tultiin ihan vinosta kulmasta... se mentiin jopa kolme kertaa eikä palikat kolissut kertaakaan :) Eikä muuten yhtään rimaakaan tippunut.
Rataa tehtiin pätkissä ja keskityttiin oikea-aikaiseen ohjaukseen, mikä minulla on kyllä hukassa. Treenit meni tosi hyvin. Ohjaukset saatiin toimimaan ja liikkumien tuntuikin tästä johtuen  yllättävänä helpolta. Aivan mahtavat treenit, näitä paljon lisää!!

Torstaina päästiin taas sporttikselle. Olin Sarin paikalla heidän treeneissä. Ja mahtava fiilis jatkui edelleen.. Pasi teki radan missä oli haastavia kohtia ja nekin onnistui yllättävän hyvin kun otti ne ensin pätkissä. Minä meinaan edelleen valita väärät ohjaukset, mutta kiitos taas Saijan ohjaamisen, sain ne ongelmakohdat toimimaan :) Lopuksi otettii vähän kokoamista ja hyppytekniikkaa. Niitä täytyy alkaa treenaamaamaan säännöllisesti. Kiitos Saija avusta ja minulle niin tärkeästä keskustelusta. Ihanaa kun on ilminen johon voi luottaa ja joka osaa kuunnella ja auttaa :)

Tänään oltiin taas sporttiksella. Nyt meidän omalla vuorolla. Koska eileiset esteet oli melkein paikallaan, niin rakennettiin sama rata uudestaan ja nyt sain kokeilla vieläkö ne toimi seuraavanakin päivänä. Joo,  hienosti meni, onnistuin jopa leijeröimään tänään kepit!
Puomilla yritettiin niin että Jaksi palkkaa lelulla ja minä voisin ottaa sivuetäisyyttä.... mutta ei oikein toiminut kun Cheena jäi himmaamaan alastulolle. Huomaa että palkka on tullut aina minulta, joten tässä on meillä treenaamista.
Sitten otettiin hyppytekniikkaa ja kokoamista ja muutamat keppikulmat. Hyvin Cheena jaksoi vaikka tällä viikolla on tehty tosi paljon treeniä toipilaalle :)

Ninja treenasi samat asiat, vain kontaktit ja kepit jäi pois. Pikkukiitäjä menee kyllä tosi hyvin, mutta otti vielä jonkun verran Pauliinasta ja Roosasta häiriötä. Muutaman kerran kävi niin että lähti kesken tekemisen Roosan luokse.... aika vaarallista kun toisella kerralla Roosa meni just puomille... onneksi ei mennyt sinne perään. Mutta tuohon on vain pakko tottua, ja uskon että pian tottuukin että useampi voi treenata samaan aikaan :)
Ninjan kanssa otettiin pitkästä aikaa keinua ja se pelottikin aluksi, mutta muutaman toiston jälkeen oli iha ok. Puominkin Ninja meni kerran ihan yksin.
Siis nämäkin treenit tosi hyvät ja tästä on taas niin hyvä alottaa viikonloppu joka tulee olemaan tokopainotteinen, kun sitäkin pitäisi muistaa treenailla, vaikka tää aksa onkin niiiiiiin ihanaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti