lauantai 27. lokakuuta 2012

Vähän kuulumisia pitkästä aikaa :)

Kylläpä aika menee hirveän nopeasti eikä tunnu olevan aikaa päivitellä blogia... mutta onneksi tämän voi tehdä myöhemminkin.

Aika vähän ollaan mitään varsineisesti tehty koirien kanssa. Aika on mennyt kotia remontoidessa ja ulkoillessa. Mutta tauot tekee koirille ihan hyvää, ei aina tarvitse treenata, koirillakin pitää olla vapaapäiviä. Varsinkin nuorella koiralla, että ehtii touhuta omia juttujaan. Näissä Ninja on ihan pro. Sen lempparihommaa on juosta meidän takapihalla miljoonaa tonttia päästä päähän. Sillä on jo ihan rata mistä juoksee ja kauheat urat mullassa. Ja Cheena osallistuu välillä tähän riemuun.

Turbot vauhdissa :)

12.10 perjantain omat aksatreenit. Tehtiin radanpätkää ja treenattiin erikseen tiistain treenistä jääneitä "läksyjä". Treeni meni suhteellisen hyvin, tosin kun minulla ei ole kouluttajaa komentamassa, tahtoo tulla niitä virheitä helposti.
Ninja meni ihan kivasti. Se vaan otti pahasti häiriötä kun Pauliina teki samaan aikaan ja karkasi muutaman kerran niiden luokse.. hitsi....

16.10. Aksatreenit. Tuulia koulutti. Radassa paljon hyviä kohtia. Kepeillä oli pari kertaa ikävä avokulma, mutta ne meni ihan täydellisesti.... Cheena on oppinut todella pujottelemaan <3
Tällä kertaa meidän ongelmaksi muodostui twisti... joka onnistui kun ei ollut vauhtia, mutta heti kun tuli vauhti mukaan jäin peruuttelemaan ihan käsittämättömästi.... olihan twisti sentään :)
Toinen kohta, missä piti leyeröidä putkelle meno onnistui heti oikein. Tätä epäilin alussa. Treeni ja koulutus oli taas tosi mahtavia :) Yöllä sitten unissani treenattiin sitä twistiä kovasti :D

19.10. omat aksat. Tehtiin pieni radanpätkä mikä onnistui aika huonosti. Cheenalla oli kuulo hävinnyt jonnekin ja se oli tosi vallaton ja omapäinen. Joten tuntui että ei tule ohjaukseen millään..toisaaltaan ihan hienoa että neitissä löytyy omapäisyyttäkin :)
Ninja meni taas ihan satasta ja kun rimat on vielä matalalla niin vauhti kasvaa niin ettei Jaksi vaan pysy ohjauksissa mukana. Mutta muutaman toiston jälkeen sekin onnistui yllättävän hyvin :)
Ja se tärkein oli twistin harjoittelu kahdella hypyllä... minulla oli vaikeaa oma liikkuminen, mutta Jaksilta tuo onnistui tosi hyvin, mikä tietty mua vähän harmitti :)

20.10. Olikin ihmisten päivä. Oltiin naapureiden järjestämissä juhlissa.
21.10. Minna tuli Usvan kanssa. Me käytiin lentokentällä pitkällä lenkillä ja mentiin sieltä kentälle tokoilemaan.
Otettiin seuraamista. Kumpikin tyttö oli vähän levoton ja paikka ei oikein löytynyt. Täytyy palata molempien kanssa namiin.
Usva on opetellut ruutua niin että lelu on ruudussa ja Ninjalla on joko lelu tai lätkä.
Otettiin muutamat näin ja sitten otettiin lelu ja lätkä pois ja molemmat meni hienosti silti ruutuun!
Noutoa otettiin vauhtinoutona ja vauhtia löytyikin molemmista :)
Tunnari niin että oma piilotetaan lehtien sekaan... löytyi hienosti kummaltakin.
Hyvä tytöt!!!!
Sitten Minna lähtikin kotiin ja Usva lähti meille hoitoon.

Nyt Usva selvästi tiesi mistä on kyse. Kun tultiin kotiin oli se puolisen tuntia vähän vaisun oloinen, mutta sen jälkeen ei mitään ja kaikki meni taas niin hyvin että Usva kyllä kuuluu ihan täysin meidän laumaan!! Usva on vaan niin ihana tyttö että tahtoisin sen itselleni <3

23.10 Tiistaina Jaksi otti molemmat tytöt omiin agilitytreeneihinsä. Tykkäsi että Usva on tosi taitava. En tiedä mitä ne teki kun olin Cheenan kanssa omissa treeneissä. Se mua harmittaa kun meillä on tiistaisin treenit samaan aikaan niin en tiedä Ninjan treeneistä koskaan mitään kun en pääse katsomaan :(
Meillä oli Timo kouluttamassa ja rata oli tosi haastava ja siinä oli hurjasti vauhti ja vaikeita kohtia.
Tällä kerralla meidän haasteet olivat  back-lap ja  flippi.... mutta nyt meni twisti täydellisesti!!
Sitten Cheena hyppää okserin väärin ja toisella kerralla sitten rimat kolisikin kunnolla... kele...
Tästä mahtavasti treenistä jäi siis kolme treenattavaa asiaa.

Kuvia karvakorvista :)
https://plus.google.com/photos/114908504074683166586/albums/5804042476051773857


24.10. keskiviikkona Usva lähti minun kanssa töihin moikkaamaan mun työkavereita. Vähän alussa hirvitti neitiä uusi paikka ja se kaikki härdelli, mutta hienosti meni ja työkaverit on jo ihan sekaisin kun mulla on koka kerta uusi koira mukana :D Minna ja Janne haki Usvan töistä kotiin ja mulle tuli taas ikävä sitä tylleröä... kauheaa kun mä kiinnyn niin nopeasti. Tähän varmasti vaikuttaa se kun Usvasta löytyy niin hirveästi samaa kun Cheenassa ja Ninjassa on.

Hiihtomaassa lenkillä....

Ditten dumbo on nopein... tosin taisi olla aika paljon lähempänä kun muut :)

tytöt <3
26.10. perjantaina omat aksat. Treenattiin samaa rataa kun tiistaina. Meillä molemmilla jäi sen verran kohtia mitä piti treenata.  Nyt okseri toimi...annoin sille toisen käskyn. Mutta nyt ei sitten putki-putki irtoaminen onnistunut millään vaan cheena oli puomilla koko ajan...hitto, se jopa kerran putosi sieltä kun kääntyi kesken puomin takasin. Kunnes lopussa tajusin että olin liian pitkällä itse ja jouduin jarruttamaan vauhtia ennen puomia ja se vei c:n puomille.... tässä olisi selvästi pitänyt olla TImo tai Tuulia sanomassa mulle ohjeita....
back-lapin kanssa tein taas töitä, eikä meinannut onnistua... vaikea.... mutta lopulta sain pari onnistunuttakin suoritusta.
Ninja meni osin samaa rataa... Ninja irtoaa sitten jo niin hyvin että sitä piti ottaa jo vastakädellä kiinni semmoisissa kohdissa missä C:n kanssa vaan mentiin... on ne aika erilaisia ohjattavia. Eli Ninjalla pitää ottaa suhteessa enemmän haltuunottoja ja pieniä pätkiä kuin vauhtia ja irtoamista, mitkä sillä löytyy jo tosi vahvasti :)
Illalla käytiin vielä hallissa tokoilemassa. Tällä kertaa meitä olikin tosi paljon ja iso halli oli täynnä koirakoita jotka meni ristiin rastiin eri liikkeitä ja kaikki huuteli eri käskyjä koirilleen. Tämä oli meidän toinen kerta hallissa ja Ninja keskittyi jo yllättävän hyvin minuun!! Tehtiin perusjuttuja ja leikittiin paljon. Cheena ja Dittekin teki ruutua, kaukoja, luoksetuloa ja zetaa. Ditten vaan menee jotenkin ihan yli ja sen kuulo häviää jonnekin... kait sillä on vaan niin kivaa... toivotaan että rauhottus ja alkaisi taas kuuntelemaan..en mä muuten sitä vie ensi vuoden alussa evl-kisaan... hurja tavoite meillä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti