torstai 11. lokakuuta 2012

Fyssarilla tänään :)


Tänään oli Cheenan fyssari... edellisestä kerrasta on kolme viikkoa aikaa ja tänä aikana ollaan treenattu aika paljon näin toipilaaksi, joten vähän jännitti mitä Petra sanoo.

Vasen puoli oli ihan ok, ei mitään sanottavaa. Oikealla puolella oli selän pitkä lihas vähän tukkoinen. Ei   kuitenkaan jumissa. Cheena käyttää selvästi enemmän oikeaa puolta kun sen lihakset on isommat kuin vasemman, joten on kuulemma ihan tavallista että toinen puoli on tiukempi.

Muuten kaikki oli oikein hienosti, lihaksia on tullut tasasesti joka puolelle, paitsi eteen vähän hitaammin. Sieltäkin löytyy jo tavaraa, mutta lisää saa tulla. Joten lisää jumppaohjeita vähän muunneltuina. Cheena on ihana... se tietää jo nää kuviot ja tykkää tosi paljon Petrasta.... menee oikeaan aikaan namikipolle ja hyppää hoitopöydälle ym... tutut kuviot jo :)
Seuraava kerta on vasta kuukauden päästä. 

Minulla oli kaikki koirat mukana ja mentiin fyssarin jälkeen kävelemään Purinan takana olevalle pellolle ja sen jälkeen käytiin tokoilemassa Sirius-kentällä. Ninjalle oli tosi paha paikka kun yksi tyttö tuli skeittaamaan siihen meidän viereen.... liikaa liikkuvia osia :D


Luin tässä työnlomassa oman horoskooppiluonnehdinnan joka alla. 
Vaikka en usko horoskooppeihin, täytyy sanoa että yllättävän hyvin tää kyllä sopii minun luonteeseeni... :D

Vesimies (20.1. - 19.2.) on kapinallinen näkijä ja yhteiskunnan uudistaja, jolle lojaalisuus on kaikki kaikessa. Vedenjakaja tykkää kulkea omia polkujaan, joten ei ole usein kiinnostunut valtavirta-ajattelusta.  Hän on äärimmäisen uskollinen omalle sydämen äänelleen. Luonteeltaan sosiaalinen erakko, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mutta avaa vain harvoille ja valituille oman sisäisen maailmansa. Saattaa valita hyvin ammatikseen luovan alan.  Tunneälykäs vesimies ei siedä vääryyttä eikä epätasa-arvoisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti