sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Pikapäivitykset....

Pikaiset päivitykset :)


Me käytiin Jaksin kanssa ottamassa vähän hyppyjä kaikkien kanssa.
Tässä pieni pätkä tosta rallattelusta:
https://www.youtube.com/watch?v=R5Di_-3jhS4&feature=youtu.be
1.6. Meillä oli Vapun motivointipäivä. Ensin oli parin tunnin luento ja sitten alettiin hommiin.
Minä olin varannut paikan tällä kertaa Remolle. Ja meidän aiheeksi laitoin Remon kuplan puhkaisemisen.
No puhkesihan se ja me ei tehtykään muuta kun tuijoteltiin toisiamme.  Joten vastasi treeniin ihan mielettömän hyvin :) Tosi kiva ja antoisa päivä :) Tosin muistin tän jälkeen muutaman kerran treenata, mutta nyt on unohtunut... öh...
3.6. Oli taas Jannen koulutus. Ja se meni meiltä Remon kanssa penkin alle :(
Alku alkoi riman alituksesta.... ja näitä alituksia tuli sitten enempikin... Ja mä olin ihan masentunut kun alituksia ei ole tullut enää aikoihin.
Mutta onneksi Saija oli katsomassa ja palautti mut maan pinnalle.
Ensinnäkin meillä ei ole ollut vielä rimat 60 cm ja hyppykulmat oli noissa hypyissä mitkä alitti vaikeita.... siis yritettiin tehdä meille vielä liian vaikeita juttuja... ne helpommat jätkä hyppäsi tosi hyvin ei tehnyt tiukkaakaan 60cm rimat. Joten katse peiliin ja ei kun treenaamaan :)
Käytiin Saijan kanssa seuraavana päivänä treenaamassa hyppäämistä ja vähän kontaktia ja keppejä. Remo meni hienosti ja ensimmäisen kerran saatiin jätkä irtoamaan. Kiitos Saija, sun kanssa kaikki aina onnistuu ja on kivaa :) 
http://www.youtube.com/watch?v=aPAWczyuG-E
8.6. Meillä oli taas kovasti odotettu Promille-päivä!
Meillä oli ensin Tuulian rata. Remo meni ensimmäisenä koirana meidän ryhmästä. Toinen ryhmä vielä tutustui samaan aikaa rataan, joten oltiin "ainoana" koirana radalla.
Minä olin taaskin se "heikoin" lenkki ja Remo meni hienosti ja kovaa kun vain sain ohjauksen toimimaan.
Treenin jälkeen saatiin useammalta ihmiseltä niin mahtavaa palautetta. Muutos on kuulemma ihan valtava ja nyt Remo oli rento, innostunut ja se ei nähnyt muuta kun minut, eikä uskoisi samaksi koiraksi kuin viime kerralla!!!!!
Täytyy tunnustaa että kyllä tuntuu mahtavalta kun saa ihmisiltä kehuja, miten paljon Remo on muuttunut :)
Ninja ja Usva meni taas kun pienet raketit ja on tytöissä vaan niin paljon samaa, aivan mahtavia taskuraketteja,  jotka menee eikä kysele. Hauska kuunnella niiden treeniä kun molemmille tulee melkein samat kommentit :)
Timon radalla meillä olikin viereisellä radalla koira ja pyysin taas muutaman varmistamaan ettei vaan lähde luvatta sinne. Mutta ei Remo edes yrittänyt, vaan me tehtiin yhtä rentona yhdessä töitä. Edes silloin kun juteltiin Timon kanssa, ei Remoa kiinnostanut viereisen radan tekemiset!!
Tällä radalla vaikein oli meille saksalainen... joskus se onnistuu, joskus taas ei :D
Mutta oli meillä sitten hyviäkin kohtia ja putkijarru onnistui hyvin!!
Tällä radalla tyttöjen treeniä en ehtinyt paljon näkemään, mutta vauhtia sieltä ei ainakaan puuttunut :D
Maanantaina olikin Remon kastrointi. Samalla kuvattiin polvet, selkä, kintereet ja olkapäät.
"Selkä ja olkapäät ok.
Oikeassa polvessa aavistuksen omaista tiivistymää nivelalueella (todennäköisesti reaktio polven venähdyksestä) Oikeassa kintereessä pientä pehmyt osa turvotusta, ei luustomuutoksia."
Eli jätkä on luustoltaan priimaa. Toi polven tiivistymä voi selittää sen että koira on jossain vaiheessa lopettanut hyppäämisen ja sieltä toi polven sitkeä jumikin on todennäköisesti peräisin.
Hienoa tietää ettei luustossa oli vikaa. Ja noista videoista näkee että Remo uskaltaa jo hypätä paljon rennommin, kun ollaan saatu kipu pois :)
Cheenakin joutui syntymäpäivänään sterkkaukseen. Kyllä oli neiti pari päivää vihainen ja mökötti kun noin tyhmän "synttärilahjan" kehtasin hänelle antaa :( Ei saanut edes kakkua, vaan kauhean krapulan... mutta syötiin me sitten herkkuja viikonloppuna ja sai äiskä lahjankin :D Cheena sterkattiin tähystämällä ja sillä on mahassa vaan pari pientä haavaa.
Molemmat on toipunut käsittämättömän hyvin ja meillä on ollut ihan hirveä homma kun noi kolme tahtoo riehua ihan koko ajan... koita siinä pitää koirat "levossa". Jos ne ei paini niin sitten juostaan miljoonaa... onneksi Cheena saa jo olla ihan normaalisti ja Remolla on huomenna tikkien poisto. Ja sitten päästään pitkän tauon jälkeen taas treenaamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti