keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Angelicaa ja Promilleja

Lauantaina oli Angelica Leimannin tokokoulutus, jossa olin Ninjan kanssa.

Meillä oli aiheena häiriö, liikkeiden välit ja nouto. 

Koulutus oli 99 prosenttia keskustelua, joten lähinnä seisoskeltiin ja juteltiin vaan.

Häiriöön saatiin Christan ohje, jota en vaan ole muistanut tehdä...  ;S
Eli koira sivulla perusasennossa ja seuraa käsky... joku häröilee ympärillä ja muistutus jos katsekontakti katoaa ja kehu jos pysyy.. tätä tehtiin pari kertaa. Sitten kun tää onnistuu, aletaan tekemään "käy siinä" käskyllä samaa.. ei paikallaololla, siksi ettei pilata paikallaoloa.

Liikkeiden väliin ohjeeksi tuli että ensin kehu ja heti siitä joku käsky missä ollaan lähellä, muttei tarvii seurata.. esimerkiksi "lähellä" ja sitten siirrytään seuraavaan liikkeeseen.. Joten täytys toi lähellä opettaa Ninjallekin, Cheenalle olenkin sen aikoinaan opettanut.

Nouto pilkottiin osiin, sillä nyt kun kokeiltiin noutoa, haki hyvin, mutta sitten teki kuten kisassa... joten pitoa, sivulletuloa, vauhtinoutoa... olikohan vielä joku muukin palanen... en nyt muista, pitääkin kysyä Sarilta mitä osia siinä noudossa oikein olikaan.

Mutta aika hauskaa kun treeni oli vaan puhetta, Ninja makas maassa ja torkkui, kun kutsuin sivulle oli kun löysä makaroni. Mutta kun otin kapulan käteen niin johan vire nousi kattoon. Samoin kävi kun oltiin taas juteltu pitkään ja mä laitoin sen torkkumasta kiertämään Leimanin takin... Angelica sanoikin että ei sulla ainakaan ole ongelmaa virittää koiraa :D No ei sehän nousee nollasta sataan sekunnissa :D 
Mun viritetty turbomalli <3

Sunnuntaina olikin sitten IHANA päivä. Mentiin Turkuun Promillen klaanin kokoontumisajoihin. 
Jos Cheena olisi ollut treenikunnossa ei päivä olisi voinut olla parempi, se olikin ainoa miinuspuoli koko päivässä, eli mä en päässyt itse treenaamaan :( 

Mutta mulla olikin sitten aikaa seukata ihmisten kanssa. Ja kyllä maailman on pieni, tuli uusia tuttavuuksia joiden kanssa meillä on yhtenen tuttukin Oulusta :)
Kaikki nuoret olivat hurjan taitavia tulevia agilitytähtiä ja ihmiset ihania. Ja koulutus taas mahtavaa. Siis ihan superia koko päivä!

Mä kävin treenaamassa rataantutustumiset, eihän sitä koskaan tiedä koska mulla on taas treenikaveri ja ei saa päästää taitoja ruostumaan :) 

Voi että, mä saatan päästä ensi kerralla jopa itsekin treenaamaan Usvalla... jee, nyt mun "vire" on katossa kun mietin tulevaa kokoontumista :)

Ninja meni aikas hienosti ja ei se Jaksikaan pöllömmin mennyt ;D
Ninja menee kovaa, mutta tulee hyvin ohjaukseen jos se vaan on ajoissa.
Vappu ja Tuulia sanoi että Ninja hyppää tosi hyvin!! 
Ihana kuulla, se kun on aikas tärkeää tässä lajissa.

Tässä on muutama kuva kun treenit on loppu ja ollan lähdössä kotiin päin :)


Laura Toukon ja Kostin kanssa


Jaksi ja Minna ja tytöt

Takana myös iskä Kosti :)

Promillen jengi

Paljon ihania promilleja.

Mä ehdin vielä illalla nippa nappa tokotreeneihin. Hain vain Diten kotoa mukaan. 

Cheena on taas jumissa :(
Se ei mene luoksetulossa maahan eikä ruudussakaan meinannut mennä. Se on selvä merkki että etupää on saanut siipeensä kun Ninja paskiainen on juossut kolme kertaa Cheenan kylkeen täysillä, niin että C on lentänyt maahan... saakelin kakara.... 

Ditten sitten kävikin niin kuumana että vaan tärisi innosta eikä sitten kuunnellut ollenkaan mitään... no arvasihan ton kun on koko päivän ollut yksin kotona.

Ninjan kanssa oli tarkoitus ottaa vaan paikallaolo. Se oli niin väsy ettei jaksanut oikein ajatella mitä tekee. joten nousi ylös aika pian. Palautin maahan ja sitten pysyi hienosti loppuun saakka. 
Sitten Marika ja Tanja teki ton seuraamisen häiriötreenin meille. Kiitos molemmille, se oli tosi ihanaa että jeesasitte ja saatiin oikein hyvä setti aikaseksi.
Siitä sitten tyytyväisenä kotiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti