perjantai 30. elokuuta 2013

Ohjelmistopäivitys

Jee, tänään saatiin vihdoin asennettua Ninjalle Christa Enqvistin avulla seuraamisen peruspaketti ja noudon päivitys! tätä odotettiin jo keväälle, mutta toimitusongelmien takia siirtyi syksyyn.

Mutta kannatti odottaa, saatiin paljon hyviä ohjeita millä mennään eteenpäin tässä mun inhokkiliikeessä (Ninjan kanssa inhokka ja Cheenan kaa lemppari).
Nyt kun vain saisi noi kaikki hyvät ohjeet siirrettyä treeneihin.

Ihan ensin Ninja haukkui Christan... ei se muille sanonut mitään, mutta Christalle piti käydä rähjäämässä... se selvästi muisti Christan ja sillä oli jäänyt jotain sanomista edellisestä tapaamisesta :)

Muutenkin otti tosi paljon häiriöö Christasta, huomaa että mä treenaan yleensä yksin :(

Christa sanoikin että alotteleville koirille olisi ensiarvoisen tärkeää treenata liikkurien ja muidenkin häiriöiden kanssa. Sitten kun osaa jo, ei ole niin väliä muista. Onneksi meidän sunnuntain treenit alkaa nyt ja siellä jos saisi tähän apua.

Ninja oli pöhkö kun otettiin nouto, se istui mun vieressä, mutta tuijotti Christaa ja odotti sieltä käskyä... mä en selvästi osannut ohjeistaa sitä, vaan piti turvautua Christaan, joka kyllä saa koiran kun koiran toimimaan :) sitten se lähti joka kerta Christan käsky-käskyllä noutamaan.... pitäsköhän tätä vähän treenata? ... höh

Susanna tuli Remon kanssa meidän seuraksi kuuntelemaan treenejä. Oli oikein ihana nähdä :) Oli muutenkin kiva päivä olla ja kuunnella koulutuksia, niistä sai paljon ajateltavaa omiinkin treeneihin. Nyt kun olen nukkunut niin jotain saattoi jäädä mieleenkin....


DITTE TÄYTTI MAANANTAINA 26.8. 10 VUOTTA!!!
Onnea rakas mummeli!! Kauhea omistaja kun unohti koko syntsät :(
Ditte sanoi että ei sen nyt niin väliä, kunhan kakkua tulee jossain vaiheessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti