sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kisamaista treeniä taas.......

Jaksi ja Ninja kävi taas treenaamassa kisaamista 3.7 Purinalla. Siellä oli myös Minna ja Usva ensimmäisissä agilitykisoissaan. Joten mulla oli kaksi tyttöä jännitettävänä radan reunalla :)

Usva ja Minna on ihan supertaitavia! Ekalta viralliselta radalta 0 ja sijoitus 2. koiria oli 57, joten VAU!!!!
Toinenkin rata meni paria virhettä lukuunottamatta superhienosti! Mä olin NIIN tuuheena radanreunalla :)

Ninjalla ekan radan lähtö toimi hyvin, mutta sitten neiti lähti lapasesta jo puomilla, jonka jälkeen oli putki... tämä on sille tosi vaikea paikka, putkihullu kun on. Mutta tota pitää vaan harjotella paljon :) Ja Jaksi lopetti radan A:n jälkeen...

Toisella radalla tuli toi lähtöongelma hyvin esiin.... kun on kerran mennyt rataa, on aina se toinen kerta vaikeampi pysyä lähdössä. Tuo putkesta kepeille oli yllättävänä monelle koiralle vaikea ja virheitä tuli siinä paljon.
Sitten noi Ninjan irtoamiset... hypyn ohi.... ja vielä toi IIIhana putki piti käydä bongaamassa puomin alta... voi tota meidän vallatonta tättähäärää... vielä on tehtävää että siitä tulee oikea agilitykoira. Mutta hyvin se on mennyt eteenpäin viime talvesta. Neiti on vähän hitaampi kehittymään, mutta josko siitä sitten tuleekin ihan se the AGILITYKOIRA <3

Me oltiin Cheenan kanssa turistina ja otin sen kanssa vähän tokoa ja sitten me vaan nautittiin ihanasta seurasta, kiitos Minna ja Usva :)
Kisaamassa oli myös Laura Toukolla ja Kosti-iskä oli mukana, joten meillä oli myös pieni perhetapaaminenkin samalla :D


Tässä linkki jossa on molempien tyttöjen radat:

https://www.dropbox.com/sh/03gfy2snahb9k5o/O6G_n6diU9

Tänään käytiin sitten treenaamassa Ninjan kontakteja ja kyllä se treeneissä pysyi hyvin eikä mennyt putkeen :) Sitten treenattiin noita irtoavia kaarroksia ja neitihän meni sujuvasti verkon yli kun semmonen oltiin viritetty hänen kaarroksen tielle... tyhmät ihmiset :)
Cheenan kanssa otin 50 senttisellä agilityhypyllä tokon hyppynoudon... ja takasin tullessa se ponnistaa niin hiton kaukaa että tuli sitten riman päälle.... tämän takia en uskaltanut lähteä SM-kisoihin ja hyvä valinta olikin.

Pari kertaa otin hypyn ja viimeisellä kerralla meinasi hypätä taas liian kaukaa, mutta otti vielä yhden askeleen ennen hyppyä... voi kun se alkaisi miettimään hyppyä uudestaan. Nyt olisi meinaan sitten tulossa piirimestikset ja sinne tahtoisi kisaamaan..

Kokeilin myös Cheenan kanssa keinua ja puomia ilman vauhtia. Keinulla ekalla kerralla tippui nousussa... toisella kerralla sitten pysyi jo koko keinun. Voi että tuo takapää.... kyllä meinaa itku tulla kun muistaa mitä on ollut ja mitä on nyt ;( Elämä on perseestä suoraan sanottuna!!

Otin vielä Diten kanssa saman radanpätkän kuin Ninja oli tehnyt ja sitten kaikkien kanssa tokoa.
Cheena teki ekan kerran täyspitkän ruudun, luoksetulon ja ohjatun. Ja sen vauhti on hidastunut.... ennen se meni satasella joka paikkaan ja teki lennossa käännökset. Nyt se himmasi jokaisessa liikkeessä lopussa ja teki rauhalliset pysähdykset. Tämä on paljon turvallisempaa selän kannalta, mutta ne sen ihanat syöksymiset... voih... vaikka olen mä tästäkin iloinen, ei tarvitse pelätä että teloo itsensä kun tekee noin rauhallisesti.
Tämän jälkeen pääsi koirat sitten uimaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti