perjantai 7. kesäkuuta 2013

Pikku hiljaa eteenpäin.....


Eka viikko meni vain pieniä lenkkejä tehden koska lääkäri sanoi että nyt viikko vain pieniä remmilenkkejä ja viikon päästä kontrolli. Mutta oikeasti meidän olisi pitänyt heti hakea fyssarin luokse ja saada jumppaohjeet. Harmittaa kauheasti että lääkäri antoi huonot ohjeet :( Viikossa Cheena ehti jo oppia käyttämään vahvempaa puolta ja heikompi on entistä heikommassa kunnossa :(

Mutta ei Anne mitään muutakaan kertonut kun sillä oli kummallakin kerralla turhan kiire toisen potilaan luokse, joten päätin että vien Cheenan jälkitarkastukseen toiselle neurologille.

Joten varasin kontrolliajan Aistiin neurologi Sigitas Cizinauskakselle. Hain magneettikuvat ja röntgenkuvat Espoon Eläinsairaalasta mukaani. Kannatti ehdottomasti vaihtaa lääkäriä. Sigitas tutki Cheenan, katsoi kuvat ja istutti mut sen viereen niitä katsomaan. Hän näytti ja selitti niin kauan että minäkin tajusin mitä kuvissa näkyy. Ja mikä ihaninta, meitä ei kukaan häirinnyt ja meillä oli aikaa.

Lausuntoa en jaksa nyt kirjottaa... teen sen ehkä myöhemmin. Mutta hoitona fyssaria, muuta ei ole tehtävissä. Joten täältä kotiin ja heti soittamaan Niina Sorvarille, koska hän voisi ottaa meidät vastaan.

Niina otti meidät samana iltana vielä vastaan ja siellä katsottiin Cheenan liikkeitä, Cheena sai selkään laseria ja jumppaohjeet kotiin. Vihdoinkin päästiin tekemään jotain asian hyväksi.

Edelleen monta lyhyttä remmilenkkiä päivässä ja muuten ihan rauhallisesti. Jumppaa 3-4 kertaa päivässä. Tällä ollaan sitten menty tähän päivään saakka. Tosin nyt ollaan joka päivä korvattu yksi lenkki uinnilla. Tämä on Cheenasta ihan superjuttu, se pitää raahata aina vedestä pois kun sitäkään ei saa tehdä kerralla kun 10 minuttia, kun uinti on raskaampaa kun kävely. Käytiin ostamassa neidille hieno oranssi liivikin uintiin, sitä kun suositeltiin.

Mari kävi hoitamassa Cheenan ja Ninjan viikonloppuna. Cheenalla oli etupää vähän jumissa. Johtuu siitä kun voima tulee tällä hetkellä edestä ja takapää vaan sitten seuraa perässä.

Ninjalla ei ollut kuin varpaat muutamassa jalassa jumissa. Agility käy koiran varpaille ja Ninjalla oli normista poiketen kolmet agilitytreenit samalla viikolla ja itse asiassa tuli Marin hoitoon suoraan Mäntsälästä Rannikon treenistä :) Mukava rentoutus kovat treenin jälkeen :)

Me käytiin sunnuntaina 2.6. kentällä kuvaamassa miten huonosti takapää toimii. Ja huonostihan se vielä toimi. Oikea puoli on niin paljon heikompi että menee ihan vinoon koko ajan. Ja selkä on vielä tässä tosi pyöreänä. Tämä kuvaus tehdään uudestaan muutaman viikon päästä, että näkee onko mikään muuttunut. Tähän toisen puolen heikkouteen me odotetaan Niinalta ohjeita, jotka hän antaa kun kastoo että Cheena on siihen valmis. Toivottavasti jo lauantaina kun käydään taas pyörähtämässä Niinalla.

Tässä linkki videoon:
https://www.dropbox.com/sh/6g0z0jx6gfqjkrm/4FNYlrEOmW

Samalla tein Ninjan kanssa nopeasti tokoliikkeet. Oli kauhean lämmin ja koira ei ole ihan kuulolla... taisi olla ajatus jo uimisessa minne mentiin seuraavaksi :)
Ninjalla on aina kiire...ja sen huomaa seuraamisessakin....vähän edistää...

https://www.dropbox.com/sh/wd9mpgmhmu5v8sz/RksXvBsORt

Nyt tässä eletään päivä kerrallaan ja jumpataan ahkerasti... Cheenan mielestä ihan likaa... se vaan tahtoisi jo päästä leikkimään ja juoksemaan. Kauheaa pitää aktiivista koiraa totaalilevossa... näkee että koira ”kärsii” :( Mutta onneksi kolmen-neljän viikon päästä päästään pikkuhiljaa tekemään enemmän ja vapaammin kaikkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti