tiistai 14. toukokuuta 2013

Sirke Viitanen tokokoulutus 9.5.2013

Koulutus oli tosi hyvä ja sain paljon työkaluja meidän ongelmaliikkeeseen, eli ohjattuun noutoon.

Cheena osaa, tai osasi vielä viime kesänä ohjatun idioottivarmasti ja teki sen hyvällä draivilla.
Jotenkin olen sen talven aikana onnistunut hajottamaan ihan totaalisesti ja nyt sitten käsiteltiin tätä ongelmaa.

Tein valmiiksi jo meidän ongelman, eli laitoin ruudun kentälle ja otettiin se ensin. Hienosti meni merkille ja ruutuun kuten odotinkin. Sitten samalta merkiltä ohjatulle ja vielä ruudun puoleinen kapula... no ruutuunhan se meni... kuten odotinkin :)

Sen jälkeen ei oikein mitenkään enää saanut fokusoitua kapuloihin vaan sähläsi jossain kapuloiden ja merkin puolessa välissä.

Sirke totesi että Cheena ei halua yrittää kun on epävarma, siksi tarjoaa ruutua kun tuntee että sen se hallitsee ja siitä on saanut paljon kehuja. Joten Sirke opetti meille leikkejä joilla hyvällä tavalla vahvistetaan kapuloita ja eri leikki merkkiin.

Lauran pyynnöstä yritin tehdä ohjeen noihin leikkeihin niin että muutkin ymmärtää mitä yritän kirjottaa ja ohje tulee tässä :)


Lähdössä Cheena lukkiutuu joko liikkuriin tai sitten kapuloihin tai johonkin muuhun... mutta ei minuun. Joten ohjeeksi suhista ja kuiskata niin kauan että katsekontakti tulee ja siitä hirmu palkka. Ja arvatkaa sainko kuiskia ja suhista aika kauan... oli se vaan niin kiinni muussa... tämä vaatii paljon työtä ja tähän tarvitsen liikkurin apua.

Sitten paikallaolon istumiseen sain ohjeeksi kokeilla palkata uudella käskysanalla ja oma nimi on kuulemma tosi vahva joten sitä palkataan ennen SM-kisoja kovasti ja toivotaan että siellä vaikka pelittäisi.

Kaiken kaikkiaan tykkäsin taas Sirken koulutuksesta tosi paljon ja harmi että Ninja ei päässyt tällä kertaa koulutukseen, mutta tämä oli tosi tarpeellinen Cheenalle ja nyt ollankin sitten leikitty tuota kapulaleikkiä niin että kapulat on nyt tosi mahtava juttu, niin mahtava että merkkiä ei nähdä ollenkaan vaan mennään vain kapuloille... huoh... se kauhun tasapaino pitäisi löytyä  :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti