tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja toivottavasti jotain positiivista ....


Loppuvuosi on mennyt tosi rauhallisesti.

Me saatiin Cheenan jalasta tosi pelottavia ja ikäviä uutisia. Olen aivan kauhuissani ja surullinen. Miten meillä voi olla niin helvetin huono tuuri Cheenan kanssa. Aivan kuin joku kirous olisi meidän päällä ja tästä ei vaan tule loppua.... tämä on niin väärin!!!! Onko meidän kaikki tulevaisuuden suunnitelmat haudattava....voih.... tämä epätietoisuuskin on aivan hirveää..  elämä on perseestä välillä!!!

Sitten Ditte tuli kipeäksi 21.12 perjantaina. Alkoi oksentamaan treenien jälkeen ja sitä sitten kestikin viikon ennen kuin mummo oli kokonaan kunnossa. Mutta onneksi meni vihdoin ohi ja on taas oma räksyttävä palosireeni :)

Jaksi kävi Ninjan kanssa 24.12. aamulla sporttiksella yksin treenaamassa. Kiitos Saijalle vuorosta :) Cheena aloitti juoksun ja on NIIN hellyydenkipeä että asuu jonkun sylissä... voi noita hormooneja :)

Perjantaina 28.12. Saatiin ihania vieraita. Susanna, Esa ja Remo tuli käymään!!
Oli tosi hienoa nähdä heitä kaikkia ja erityisesti supersuloista nuorta miestä <3
Harmi kun en tajunnut ottaa kameraa esille ja ikuistanut karvakorvia yhdessä :(

Meillä oli täällä tosi mielenkiintoinen tilanne kun äiti oli juoksussa ja sisko yritti välillä niin tosissaa komentaa veikkaa. Ja Dittekin komensi. Voi Remo raukkaa, mutta se ei noista paljon välittänyt. Fiksu poika tajuaa että noi akat on välillä tommosia, ei niitä kannata ottaa tosissan ;) Remo oli oma ihana reipas itsensä ja kyllä ne Ninjan kanssa välillä juoksivat kilpaa takapihalla, joten leikkikin onnistui. Luulen että Ninjan käytökseen vaikuttaa Cheenan juoksu tosi paljon ja toivon tietysti että juoksu tarttuisi Ninjaan ja sekin tekisi sen ensimmäisen juoksunsa vihdoin. Cheena hellyydenkipeänä makasi jonkun sylissä melkein koko ajan ja lapset touhusivat omiaan. Mitä nyt välillä Remon piti tulla ihmettelemään äidin niin hyvää tuoksua, mutta Cheena komensi reippaasi jätkän kauemmaksi :)

Sitten lähdettiin agilitytreeneihin. Koska Cheena vielä huilaa ja Ditte on vielä oksennustaudista toipilas eikä Pauliina tullut oli koko tunti Ninjan!!
Tosi hyvin neiti jaksoi pitkän treenin vetää. Kepit oli tällä kertaa vinokepit ilman verkkoja. Menee tosi hyvin vaikka onkin radalla ja tultiin parista eri kulmasta. Ja keinu meni myös tosi hyvin! Putki/puomi erottelu ei toiminut... tosin sitä ei ole treenattukaan koskaan :)

Illalla lähdin vielä pelkästään Ninjan kanssa tokotreeneihin kun Cheena on juoksussa eikä saanut tulla hallille. Siellä huomasi jo että neiti on ihan puhki... mutta teki kyllä kaikki liikkeet loppujen lopuksi ihan hienosti! Mutta olihan se riekkunut veikan kanssa neljä tuntia, treenannut aksaa tunnin joten ihme olisi jos ei olisi väsynyt.
En tiedä miten paljon tästä väsymyksestä oli apua, mutta paikallaolo onnistui superhyvin. Ei noussut kertaakaan ylös vaikka otettiin paikallaolo niin että koirat oli takapuolet vastakkain kahdessa rivissä. Vasta kun tultiin koirien viereen nousi kerran liian aikasin kun odotusaika oli aika pitkä.

30.12. Menin Nummelaan Saijan kanssa treenaamaan tokoa. Cheenalla toimi kaikki liikkeet ihan jees. Tekee varmasti ja reippaasti kaikki. Sen kanssa on niin ihana tehdä töitä kun siihen voi luottaa kaikessa!! Miten olenkin osannut kouluttaa sen tommoseksi kun nyt pähkäilen Ninjan kanssa joka liikkeessä että miten pitäisi tehdä.....
Ditten tekee ja osaa kun sen saa lopettamaan sen koheltamisen, kun silloin se ei vaan kuuntele vaan olettaa... huh... luulen että sillä on kuulo huonontuntu, niin monta kertaa on tilanteita missä se on iso kysymysmerkki kun ohjeet tulee kauempaa.
Ninja meni jotenkin, mutta toi seuraaminen..argh.... ja sitten toi sen komentaminen aina kun liikeessä on vähänkin vauhtia eli ruutu ja merkki...
Saija näytti miten on itse treenannut ja eikös Ninja mennyt ihan hirveän hienosti eikä edes räksyttänyt yhtään Saijalle. Ninja teki Saijan kanssa töitä tosi keskittyneesti ja innostuneesti, vau!
Toisilla ihmisillä on vaan taito saada ihan kaikki koirat toimimaan ja Saijalla on se taito. Kiitos Saija taas kaikesta avusta :)

Uudenvuoden aatto meni tosi hyvin. Käytiin päivällä pitkällä lenkillä ja illalla kahdeksan aikaan lähdettiin käymään iltalenkillä skanian pihassa mikä on vähän kauempana asutuksesta. Kukaan koira ei välittänyt että taivaalla välähteli ja paukkui kun ne oli vähän kauempana. Illan aikana Ninja kävi omassa pihassa muutaman kerran pissalla mutta ei ollut millänsäkään raketeista. Oli vaan lähdössä pihasta lenkille :) Tosi hyvä ettei pelännyt yhtään. Viime vuonna vuoden vaihtuessa kaikki pennut oli äidin tissillä tankkaamassa joten jäiköhän siitä niille posiviivinen fiilis :)

Olin kotona koirien kanssa kun vuosi vaihtui. Ninja ja Cheena repi leluja ja riehui. Ditte makasi tosi rauhallisesti. Ennen Ditte on pelännyt tosi paljon raketteja ja ollut sisälläkin levoton ja läähättänyt. Mutta nyt ei mitään.. onkohan se kuulo tosissaan huonontunut kun noin lungisti otti?

Toivottavasti kenenkään koiruuden ei tarvinnut pelätä vuoden vaihtumista vaan sai alottaa sen turvallisesti stressaamatta :)

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille ja toivotaan että vuosi tuo mukanaan kaikkea posiviivista ja mukavaa ihan kaikille!!

1 kommentti:

  1. Ok, Lasse onkin ollut lenkillä sitä mieltä että käydän teillä kylässä:)

    VastaaPoista