sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Parasta A-Luokkaa X 3

Hoidon jälkeen oltiin pari päivää tosi rauhallisesti. Lähinnä kaluttiin luita kun riehua ei saanut.

20.1. sunnuntaina käytiin Saijan kanssa tokoilemassa ja lenkillä.
Cheenalla merkki aika hidas :( Ja sitten se paikka merkillä on päässyt taas vaihteeksi minulta unohtumaan. En osaa olla mustavalkoinen paikan suhteen, vaan hyväksyn vähän mitä sattuun. Merkin paikkaa ja vauhtia treenattiin ja saatiinkin sitä vähän paremmaksi. Ruutu ja luoksetulo olivat ok. Ohjattu oli tosi hyvä. Vasen kapula oli ihan merkin vieressä ja se ei häirinnyt ollenkaan, jee. Muuta en ottanut kun Cheena on niin flegu juoksun jäljiltä että seuraamiset kannattaa jättää väliin :)
Ninjan kanssa otettiin ruutua. Sen se löytääkin hyvin, mutta sieltä poistuleminen onkin sitten se meidän ongelma... huh... ensimmäinen koira joka ei tule luokse, vaan haukkuu kauempana ja lähtee jaakaamaan. Tätä yritettiin purkaa Saija kanssa. Ninja ei välitä vaikka lauma lähtisi pois, joten sitä ei voi käyttää. Ainoa mikä tuntui toimivan oli että heittää ruudun jälkeen makupalan ja sen jälkeen kutsuu luokse. Se jaakaaminen piti saada jotenkin rikottua ja näin se onnistui. Aikamoinen pakkaus toi tättähäärä... ihan mulle outoja ongelmia ja toisaaltaan se osaa niin hirveästi asioita ihan tosta vaan, opettamatta... ei ymmärrä tuota nuorta....mutta opiskelen koko ajan. Tämän päälle metsälenkki.. aivan mahtavaa :)

22.1. Aksatreenit sporttiksella. Vähän jännitti miten Cheenan jalka kestää. Intoa neidillä oli vaikka muille jakaa, mutta se hyppäsi huonosti :( Timo ja Saija jotka ovat nähneet Cheenan hyppäävän sanoivat heti että hyppää huonosti ja haki hyppypaikkaa... Voi per.....e!!! Teki kuitenkin koko treenin töitä ja kun väsyi alkoi vähän varoa oikeaa tassuaan.
Treeni oli tosi kiva, vain tuo Cheenan tila pilasi illan. Juttelin asiasta Vapunkin kanssa ja sekin sanoi että voihan se olla että jos oli paljon jumeja se neljä päivää ei riitä, vaan olisi vaatinut viikon levon. No nyt mennään kuitenkin taas tiistaina treeneihin ja sitten olen Mariin yhteydessä jos ei vieläkään hyppää paremmin.

24.1 .JÄNNÄ PÄIVÄ!!!!!

Meillä oli Minnan ja Lauran kanssa Skutilla viralliset kuvaukset. Onneksi me oltiin siellä yhdessä jännittämässä. Yksin ei olisi ollut kivaa. Kokemus oli aikas mielenkiintoinen. Jos me ei oltaisi tiedetty että Skuti on niin pätevä ja nimenomaan varattu hänelle aikaa, oltaisiin me lähdetty jo alkumetreillä sieltä pois. Hän on kyllä persoona isolla P:llä :) Mutta oli oikein mukava mies.

Ensin kaikki koirat kävi peräkkäin nukutuspiikillä ja sitten aloitettiin Ninjan kuvauksilla.
Sen jälkeen meni Laura Toukolla ja viimeiseksi Minna Usvalla.
Siinä saatiin jännittää naamat punaisina aika kauan että kaikki oli onnellisesti ohi. Mutta kannatti jännittää sillä tulos oli niin mahtava:

Kaikilta kuvattiin samat ja tuloksetkin olivat samat. PRIIMAJUNNUT:

LONKAT A/A,

KYYNÄRÄT 0/0

LANNERANKA: EI MUUTOKSIA

OLKAPÄÄT: OK

POLVET:OK

SEKÄ VIRALLINEN POLVILUMPIOLUKSAATIOLAUSUNTO: 0/0


Ihan supermahtavaa. Nyt vain jännitetään tuleeko samana kennelliitosta. Mutta tuli sieltä mitä vaan, Skuti sanoi että ovat priimatavaraa ja se on tärkeintä ja mahtavaa!

Perjantaina käytiin aksaamassa. Cheena ja Ninja teki hyppytreeniä ja sitten oli pieni radanpätkä missä oli eri tekniikota. En huomannut nyt Cheenan hypyssä mitään, mutta treenikin oli tosi erilainen. Ninja vallaton oli vähän vallaton, tai Jaksilta meni hermo... Jaksi turhautuu liian nopeasti nuoren koiran kanssa... malttia pitää olla.

Illalla kävin vielä Cheenan ja Ninjan kanssa tokoilemassa. Treeni alkoi paikallaololla kun Ninja oli ihan täynnä virtaa...no hyvin pysyi siihen saakka kun viereisen koiran omistaja heittäytyi maahan... ninjan oli ihan pakko käydä katsomassa miksi... sen jälkeen olikin aika levoton. Ei se vielä kestä liikaa häiriötä... mikä sen luonteella ei ole yllätys.
Seuraaminen, pysäytykset, hyppy ja nouto meni hyvin. Sitten tahdoin puuttua meidän ongelmaan... otin merkin ja Ninja lähtikin siitä sitten jaakaamaan eikä antanut ottaa kiinni. Joten neiti autoon ja Cheena treenaamaan.

Cheena tekee jo tosi vaikeita ohjattuja hienosti. Selvästi käyttää päätään, vau!!! Merkkiä tietty otettiin ja kun tulee hyvä draivi tulee myös haukkuminen... kun kieltää haukkumasta vauhti hidastuu... vaikeaa. Z-pysähdykset ok. Hyppynouto tahallaan huonosti heitettynä hyvä, annoin varmuudenvuoksi ylimääräisen hyppykäskyn.
Sitten taas Ninja ja nyt remmissä merkkiä. Merkki menee hienosti, mutta sieltä tuleminen tehtiinkin niin että minä raahasin sen remmistä vierelle ja palkkasin siihen....voi että se oli mahdotonta pienelle... kyllä ahdisti. Mutta tätä toistettiin niin kauan että sain sen tulemaan vapaaehtoisesti suoraan vierelle :)

Lauantaina treenattiin tätä lisää omalla pihalla ilman remmiä. Oli neiti yön yli miettinyt asiaa ja nyt toimi oikein hyvin suurimmaksi osaksi. Välillä tuli taas sellainen lukko, mikä ei meinannut aueta millään. Mutta onneksi ei montaa. Joten tätä treenataan nyt tosissaan... eli kun kierrokset nousee, voi silti tulla ohjaajan luokse tai esim. aksassa käteen.... vaikka se paimenen jaakaaminen onkin niin paljon kivempaa... hiton pieni paimen :D

Nyt Jaksi on koirien kanssa ensimmäistä kertaa hiihtämässä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti