torstai 13. joulukuuta 2012

aksaa hyvässä seurassa :)

10.12. Maanantai aamua ei voinut paremmin alottaa kun aksalla hyvässä seurassa! Eli oltiin Saijan kanssa sporttiksella treenaamassa. Treenattiin Cheenan kanssa meidän heikkoja kohtia, eli putkeen takaaleikkauksella ja keppikulmia. Putket onnistuivat tosi hyvin sen jälkeen kun Saija sai minut toimimaan oikein :). Kepeissä C ei kestä jos minä häiritsen omalla liikkeelläni, joten niitä pitää alkaa harjottelemaan. Myös pujottelu seinää kohti on hankala, tahtoo lopettaa kepit kesken... höh... sitten minä olen niin tyhmä ihminen ja onnistuin taas olemaan ohjaamatta koiraa esteille ja cheena lenti melkein seinää päin... kele... kun voin olla tyhmä!!!!! Mutta kun minä keskityn jo tulevaan kohtaan, unohdan kaikki muut ennen sitä. Joku voisi vähän takoa jotain mun päähän!!

Ninjan kanssa me treenattiin keppejä verkoilla niin että Saija palkkasi päässä. Ja kun minä olin hiljaa, rytmitti Ninja kepit hyvin ja kovaa! Hieno pujottelu neidillä. 
Sitten treenattiin keinua, joka viime kerralla vähän tökki kun Jaksin kanssa sitä yritettin. Nyt meni tosi hyvin ja Saija sanoi ettei mitään ongelmaa :) 
Tästä täytyy vetää sellainen johtopäätös että Ninja luottaa vaan Saijaan. Sillä aina kun Saija on mukana se tekee kaikki tosi hyvin ja kun itsekseen sitten tehdään niin johan tökkii. Tai sitten Ninja tykkää niin paljon Saijasta että on valmis tekemään ihan mitä vaan :)

11.12. Oli viimeinen hyppykurssin kerta. Treenattiin muutamaa erilaista hyppytreeniä ja tämä oli selvästi meidän hyvä päivä. Ninja ja Cheena sai molemmat kehuja Vapulta. Ja Jaksikin sai kehuja :)
Vappu sanoi että Jaksin ja Ninjan yhteistyö on kehittynyt tosi paljon ja totta se onkin. Ninja on niin hektinen kakara, että Jaksin täytyy olla tosi rauhallinen ja osata tulkita tilanteet oikein. Tästä Vappu on joka kerta antanut Jaksille hyviä ohjeita jotka on toiminut tosi hyvin. Olenhan minäkin kyllä yrittänyt sanoa ettei Jaksi saa yhtään hermostua kun se tarttuu välittömästi Ninjaan... öhömm.. :D
Cheenakin hyppäsi hyvin, tosin taas sille tuli ensin "yllätyksenä" vastaan tulevat hypyt ja se oli ollut tosi hämmästyneen näköinen että "mistä noita hyppyjä oikein tulee" ja silloin sen hypyt on sellaisia räpellyksiä. Mutta kun keskittyi hyppäsi hyvin :)
Sieltä siirryttiin Timon treeneihin. Rata oli osaksi sama kuin edellinen Timon treeni, mistä jäi sillon tosi paljon kohtia treenattavaksi. Ja nyt meillä onnistui nämä kohdat (me kun treenattiin niitä erikseen silloin perjantaina) eli treenaaminen kannattaa! Muutama uusi kohta tuli treenattavaksi, mm. tuplasylkkäriä otetaan perjantaina treeniin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti