maanantai 26. marraskuuta 2012

Aksaa ja ihan vähän tokoakin...


Viime tiistaina oli aksatreenit. Tällä kertaa tuntui että tänään ei sitten onnistu mikään. Toisena esteenä oli putki josta mentiin toiseen putkeen niin ettei putken vieressä voinut juosta vaan oli kiire neljännelle esteelle pakkovalssiin niin sehän oli vaikeaa Cheenalle.... kääntyi väärään suuntaan putkesta... Tuulia palkkasi muutaman kerran ja onnistuttiinhan me viimein siin ä. Toinen ongelma oli tällä kertaa irtoaminen kepeille ja loppusuoralla kun piti takaaleikata vähän hankalasta kulmasta. Mutta nyt kepit jotka toimi vielä alkusyksystä kuin unelma on meillä ongelma... plääh... siis keppien palkkausta PALJON ja irtoalzx cvmistreeniä. Muuten rata meni ihan kivasti, joten oli siellä hyviä kohtiakin :)

Torstaina päästiin taas aksaamaan, sekä minä että Jaksi. Pasi teki tosi kivan radan jossa oli muutama oikein haastava kohta. Tehtiin pätkiä ja hups.... minä en sitten osaa valita oikeita ohjauksia oikeisiin kohtiin.... siinä on mulle ISO treenin paikka. Lennättelin cheenaa tyhmillä valinnoilla, mutta näistä oppii... meillä on jopa muutama video näistä treeneistä, laitan tänne jahka saan ne koneelle.
Ninjakin meni samaa rataa, tosin vain muutamaa kohtaa. Jaksi joutui miettimään tosissaan ohjausta, sillä Ninjan kanssa saa olla tarkkana miten ohjaa... sehän lähtee omia teitä heti kun sille antaa mahdollisuuden. Persjättö oli Ninjalle tosi vaikea, mutta ei sitä olekaan treenattu sitten viime kesän. Joten on unohtunut. Kiitos Saija, Laura ja Pasi ohjauksesta, oli tosi hyvät treenit :)
Paitsi Cheena alkoi kesken treenit nostella etutassuaan... mutta sitten se meni ohi eikä ontunut kun kaikki yritettiin katsoa kävelyä. Joten jatkettiin treeniä. Mutta aamulla sitten Cheena ontui :(
Hitto, mikähän tassuun kävi....

Joten perjantaina Cheena ei tehnyt yhtään mitään, vaan ontui pikkulenkeillä....
Ditte sai treeata sitten kerrankin aksaa kunnolla. Ja Ninjan kanssa otin lähinnä lähtöä, sillä kun oli niin hyvät treenit edellisenä iltana.
Kävin vielä illalla Ninjan kanssa kahdestaan tokotreeneissä. Ne meni kyllä ihan penkin alle... Huomaa että kahdet treenit on neidille vähän liikaa eikä se vaan jaksa enää keskittyä. Mutta tehtiin alokasluokan juttuja. Hyppyä kokeilin ja vautsi, sehän meni ihan oikein. Vaikka me ollaan kesällä tehty kaksi kertaa  hyppy silloin onnistumatta. Paikallaolo on kadonnut ihan täysin neidiltä.... pomppii ylös kun olisi vieteri takapuolessa.... ottaa vaan häiriöä ihan kaikesta.... ja sitten unohtaa mitä olikaan tekemässä... äh.... tylsää.... liian hektinen kakara....
Huomenna on toinen hyppykurssi.... jännitetään miten cheenan jalka kestää..alkaako ontumaan.... ja pitäisiköhän käyttää lääkkärissä.

Tosin sillä oli viime keväänä samanlainen ontuminen ja jalka kuvattiin eikä siinä ollut mitään vikaa....vaan pikkuvarvas oli turvoksissa. Tämä voi olla samaa, eli se varvas kolahti johonkin ja tuli taas kipeäksi, sillä se oli ainoa mitä on aristanut kun olen yrittänyt tutkia missä vika.

Toinen mistä varvas voi olla kipeä on kun cheena hyökkäs reilu viikko sitten mun eteen vasemmalta ottamaan lelua mun oikeasta kädestä niin että sen varpaat jäi mun kengän alle ja silloin se ontui jalkaa vähän aikaa.... jos varvas on ollut siitä lähtien kipeä ja nyt se osui tai kääntyi radalla niin että tuli taas kipeäksi.... tiedä häntä kun ei tämä sylissäni makaava karvakorva osaa kertoa. Reppana tunkee aina itsensä niin liki että sen varpaat on ollut monta kertaa mun kengän alla... mutta ei opi, ei..... mutta olen varmaan jotenkin vaurioittanut varpaita... onkohan koirille keksitty turvakenkiä... hmm....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti