sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Ja taas ollaan saikulla :(

Cheenan selkä vihottelee nyt tosissaan :(

Vein Cheenan osteopaatille ja sen selkä ja takapää on jumissa. Ei ole pystynyt käyttämään takapäätään ja sen on kyllä huomannut kun jälkeenpäin asiaa ajattelee. Vauhti on hiljentynyt tosi paljon ja hypyt on ollut ihan hirveän näköisiä.

Kamalaa, toisella on ollut kipuja :( Työkoiralla on niin korkea moraali että ne reppanat tekee kiltisti töitä vaikka sattuu. Mulla on tosi kauhea olo kun mietin miten paljon ollaan nyt treenattu ja en ole tajunnut mitään :( 

Epäili että synnytyksestä on jäänyt jumeja jotka on sitten pikkuhiljaa pahentunut kun oli keväällä toi kannuskynnen repeäminen ja se toinen varpaan turpoaminen.

Nyt ei saada tehdä MITÄÄN. Meillä on viikon päästä uusi aika ja katsotaan onko elimistö lähtenyt parantamaan itseään. Mutta varmasti mene vielä viikkoja että on täysin kunnossa.
Cheena
Diten saikku jatkuu ja torstaina on uusi hieronta-aika. Ninjakin menee samalla hierottavaksi elämänsä ensimmäistä kertaa :)
Ditte... melkein mustavalkoinen...
Cheena ja Ditten pitää nyt back on trackejä muutaman viikon päällä ja kaikki syö b-vitamiinia. Eiköhän näillä ja osteopaatilla ja hierojalla saada tämäkin poppoo taas kuntoon :D
Meidän poppoo :)
Joten meillä on nyt vain yksi "terve" koira ja neiti onkin sitten saanut treenata. Ja tosi hyvä siitä onkin tullut jo agilityssä. Ihana katsoa Jaksin ja Ninjan treenejä kun tuntuu että ne kehittyy hirveää vauhtia.
Ninja
Yhtään ei saa riehua... huoh...miten senkin toteuttaa...

Tokoa treenataa rauhalliseen tahtiin. Perusliikkeitä mennään vaihtelevalla menestyksellä. Ja tällä hetkellä liikkeet toimii omalla pihalla ja sisällä. Mutta kun ne vie toiseen paikkaan ei toimi. Sitten meillä on ongelmia noudon opettelussa. Alku meni tosi hyvin, mutta nyt ollaan menty takapakkia siinä. Meidän täytyy pyytää kavereilta vähän apuja asiassa :)
Hiljaa hyvä tulee, sanoo vanha kansa ja tällä mennään :D

Tässä linkki Ninjan aksatreeniin 7kk :

http://www.youtube.com/watch?v=u4pRcDe8IuY

1 kommentti:

  1. Voihan Cheena parka - Toivottavasti helpottaa pian!
    Hyvän näköistä menoa Ninjalla :)

    VastaaPoista