keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kuulumisia...

Mitäs sitä onkaan tullut tehtyä sitten viime päivityksen..... 

Toko on jäänyt taas ihan kokonaan taka-alalle (eli ei olla tehty Ninjan kanssa yhtään mitään).
Ainoastaan Cheenan kanssa olen ottanut muutaman kerran tötterön kiertoa, mutta tahtoo jäädä sinne seisoskelemaan ja jos otan hommaan kapulat tai hypyt mukaan niin sitten lähtee mopo käsistä.... 

Agissa tällä viikolla loppu ohjatut treenit ja olis sitten kesis... harmi :(

Mutta ollaan me käyty agia kisailemassa.

9.6 Purina openissa. Tuomarina oli Martti Salonen, ja sen näköisiä radatkin oli... huh..
Eli ykkösluokan tasolle ihan liian vaikeita, mutta onhan se hyvä treenailla tämmöisiäkin....

Ville Liukka oli kisoissa töissä ja kun juteltiin siinä ekaa rataa katsoessa, kysyin menisikö hän Remon kanssa sen radan. Ja Villehän meni. Ihana kultainen ihminen, ei ole koskaan tehnyt mitään Remon kanssa, nähnyt vain meidät pari kertaa kun kävi hihalla kouluttamassa keväällä. Joten sen verran tietää koiraa että perusasioissakin on vielä treenattavaa ja koiraa täytyy muistaa auttaa monessa kohdassa.

Ne meni pihalle, teki pari kertaa kepit, pari hyppyä ja A-n. Ja sillä menivät radan upeasti kahdella virheellä ja toinen oli kepit jota ei vielä vaan malta mennä kovassa vauhdissa.
Oli ihan supermahtavaa nähdä oma koira taitavan ohaajan luotsaamana radalla. Ja hitto se näytti hyvältä <3 <3
Kun istuttiin odottamassa vuoroa kävi Remo radalle reikkumisen välissä lipasemassa Villen naamaa, aivan kun olisi sanonut että mennään jo.... :D
Startissa olin aidan takana ihan lähellä lähtöä. Remo katsoi mua, mutta kun Ville kutsui ei kertaakaan radalla ihmetellyt missä mä olen tai tehnyt pidempiä kaarteita kun rata tuli mua kohti. Se teki täysillä töitä VIllen kanssa. Ihan mahtavaa!!

Toisen radan  menin itse. Kun oikeasti näin että Remo osaa ja menee niin sain itsellkin erilaisen asenteen tekemiseen ja se tuntui niin hyvältä. Kiitos ihanalle yllytyshullulle Villelle :D

Jaksi ja Ninja kisas 10.9. purina openissa, sama tuoramari ja harjottelux meni niilläkin.

20.6. lauantaina lähdettiin Turkuun ja siellä oli kolme starttia molemmilla.
Tosi hyviä ratoja ja tyhmiä virheitä, mutta mieletön fiilis kisata ja Ninjalla oli kyllä nyt NIIN lähellä se pirun vika nolla.... huh... 

Illalla mentiin Tuorlaan, jossa oltiin yötä. Meillä oli Promillen juhannusajot, joita juhlitiin saunan ja grillaamisen merkeissä ihanassa seurassa. Ja juhlittavaa meillä olikin, sillä kisoista tuli kaksi valiota:
Lauran Toikosta tuli FI AVA-H ja Minnan Usvasta: Fi AVA !!!!! 

Ainokainen kuva "juhlista", tästä kyllä puuttuu Tuulia, Iiris ja Jyrki.


Sunnuntaina oli vielä promillen treenit :)
Me sovittiin lauantaina että Remoon asennetaan putkijarru ja eteneminen...nää sopi mun kuntoon oikein hyvin, kun koira teki työt ;)
Ninja ja Usva meni taas niin makeesti, on ne vaan nopeita ja hienoja tyttöjä!!

Cheenan kanssa on käyty nyt kolme kertaa Vepe-treeneissä. 
Ekalla olikin Neidin 8 vuotis synttärit ja niitä juhlittiin treeneissä.

Cheena hakee tossa veneeltä makupalaa ja toisessa kuvassa vene on jo kauempana ja neiti on palailemassa eväsretkeltä rantaan :)


Illalla vielä heitettiin tommoset juhlapöperöt nassuun perheen kesken. 

Pari muuta kertaa Vepessä on ollutkin vähän takkusempia kun olen saanut jotenkin Cheenan tosi hämmilleen ja epävarmaksi mitä sen viennin kanssa pitääkään tehdä... kun se tuo ensin hyvin veneelle, mutta tiputtaa kapulan veneen viereen. Kun sitten siitä sanon sille, niin ottaa kapulan ja ui rantaan... sen jälkeen ei haluakaan enää tuoda veneelle... no tänään on taas treenit ja yritetään saada tää "solmu" jotenkin auki.
Kun viime syksynä tämä ei ollut mikään ongelma, vaan toimi hyvin kunhan ei menty täyteen etäisyyteen... 

Ai niin, Remo oli toisella kerralla mukana ja sekin pääsi kokeilemaan vepeä ja teki veneestä hypyn.. ei mitään ongelmaa. Remo varmasti pääsee vielä toistenkin kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti