maanantai 27. tammikuuta 2014

Cheenan tokokoe 26.1. EVL 1, 2 sija

En ole saanut aikaiseksi kirjoitella tänne, vaikka aikaa kyllä olisi.
Ikävät asiat ahdistaa ja vie kaikki voimat. Sitä pelkää ja toivoo, odottaa ahdistunein tunnelmin tulevaa ja tuntee hirveän huonoa omaatuntoa ja toivoisi että aikaa voisi siirtää taaksepäin. Mutta elämässä on mentävä eteenpäin, vaikka välillä tuntuukin vaikeammalta kuin yleensä.


Mutta, mutta mitäs me ollaankaan tehty sitten viime päivityksen... treenattu tietysti ja vähän kisattukin.


Ninja ja Jaksi kävi kisaamassa Ojangossa 18.1. kolme rataa ja taas tuli kivasti kokemusta :D


Tässä on eka linkki: http://www.youtube.com/watch?v=E874ytvW5Nk&feature=youtu.be
Tässä tuli hylly kun meni väärään päähän putkea, minne menikin kisassa suurin osa koirista... mutta muuten tosi hyvä rata.


Toinen linkki: http://www.youtube.com/watch?v=B4olwjEoqeg&feature=em-upload_owner
Tällä radalla Jaksille tuli kolme rimaa alas. Eka rima, olisiko ollut liian kiire Ninjalla, ei malttanut hypätä kunnolla (tää oli eka rata), toisessa Jaksi on ihan koiran tiellä... Jaksi luuli että ehtii kevyesti tekemään valssin... mä olin kyllä toista mieltä, mut pitihän se kokeilla :)
Kolmannessa rimassa Jaksi vähän huitasee hypyn. Tässä radassa kaikki tiputti rimoja... vain kaksi nollaa tuli. Joten jotain tässä radassa oli niin vaikeeta....
Kolmas rata loppui lyhyeen kun Ninja meni putkesta Aalle.. tosin Jaksin rintamasuunta oli suoraan sinne, vaikka pitikin mennä ihan muualle.. koira teki ihan oikein, mutta siitä sitten hylly ja sen jälkeen vähän sekoilua ja pihalle.


Muuten nuo kaksi ovat treenailleet aksaa. Minäkin pääsin viime keskiviikkona Ninjan kanssa treenaamaan ja suhteellisen kivasti se meni :)
Minä en ole nyt tokoillut Ninjan kanssa, kun on ollut ensin kauheat vesikelit ja sitten pakkaset... seli, seli... mut nyt pitäisi taas ryhdistäytyä kun on jo vähän valosampaa ja ehtis jo tekemään jotain ennen kun tulee ihan pimeetä. Tai ollaan me olohuonetokoa tehty... kaukoja, vähän jääviä ja seuraamista.
Cheenan kanssa me ollaan tehty vähän aksaa , kerran  jopa 55 cm rimoilla pieni radanpätkä ja hienosti hyppäsi ne. Tehtiin lyhyempi treeni kun rimat nostettiin ettei väsy liikaa.


Sitten tuli ilmotettua Cheena tokokisoihin ja siihen treenattiin ruhtinaallisesti perjantaina agilityvuorolla kaikki liikkeet paitsi paikallaolot ja sitten kävin vielä illalla toisella hallilla ottamassa paikallaolot ja vähän kaikkia liikkeitä jotenkin. Ja näillä sitten mentiin sunnuntaina kisoihin.


Olipas kivaa kisata, meidän molempien mielestä. Cheenalla oli tosi hyvä asenne koko kisan ajan <3, meinas välillä mopo karata äiskältäkin :D
Muutamassa liikkeessä huomasin että jotain on jäänyt treenaamatta... kiva huomata kokeessa, mutta jos tässä vähän treenaisin niitä ja ilmottaisin taas johonkin kisaan.


Tuomarina oli Riikka Pulliainen.
Tulos oli 272 pistettä Sijoitus 2.


Paikallaolot molemmat 10 pt.
Nää oli niin mahtavia, ei tietoakaan meidän vanhasta kahden käskyn ongelmasta. Heli sanoi että Cheena oli istunut niin asenteella koko paikallaistumisenkin... toinen teki tosissaan hommia koko ajan <3


Seuraaminen 9 pt.
Vau, meillä oli vielä ennen perjantaita liikkeestä pysähtymisessä ongelma, kun se takapuoli ei meinannut mennä maihin reippaasti... otin sitten perjantaina tehokuurin pysähdyksiin, eli syötiin itaruoka nappula kerrallaan jokaisesta reippaasta istumisesta ja tehokuuri auttoi ;D


Zeta 7 pt.
Olen muuttanut istumisen käskysanaa ja sitten sitä ei ole muistettukaan treenata kuntoon... miten sitä nyt tämmöisenkin on unohtanut... joten meni sitten maihin....ihan oma moga.


Luoksetulo 9.5pt
Cheenan ihanat vauhdikkaat pysähdykset.... ei hajuakaan mistä puoli pistettä meni...


Ruutu 5 pt.
Tää kyllä harmittaa paljon.... aina kun olen ottanut ruutua palkkaan ruutuun menosta, koko ruutua ei ole tullut juurikaan treenattua. Ja sitten vielä olisi pitänyt treenata liikkurinkin kanssa loppuosa :(
Eli merkki, ruutu, maahanmeno hienosti... mutta kun kävelyssä liikkuri sanoi "käsky" nousi Cheena siitä seisomaan... lähti kyllä vasta mun käskystä liikkeelle, mutta siitä pisteet... vähän harmittaa kun tonkin olisi tajunnut ottaa perjantaina niin että joku olisi jeesannut liikkuroinnissa... pöh...


Ohjattu nouto 10 pt


Hyppynouto 9 p


Tunnari 7 pt.
Mitä ihmettä... cheena joka vaan hakee oikean, olikin nyt niin epävarma että otti oman, tiputti sen  ja haisteli uudestaan muuta ja otti sitten sen oman ja toi.... mutta kuulin että tunnari on herkin liike ja se hajoaa niin helposti kokeneiltakin koirilta. Joten tätä pitänee vaan vahvistaa.


Kaket 9.5 pt.
Jee, mahtavaa, superia!!!!... Cheena ei edennyt yhtään eikä poikittanut!!!! Mä laitoin sen takapuolen maton reunalle ja siinä se oli lopussakin. En itse asiassa edes tiedä mistä puoli pistettä meni??


Mut tosi hyvän mielen kisa ja niin hyvä fiilis jäi yhdessä tekemisen riemusta.
Ninja oli Jaksin kanssa samaan aikaan Promillepäivillä Turussa ja niilläkin oli treenit onnistunut tosi hyvin. Joten sunnuntai oli oikein hyvä päivä ja tästä sitten jatketaan treenailua :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti