sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Käytiin fiilistelemässä....

2.2. Agilitykisat Ojangossa. Alotettiin kahdeksan kuukauden tauon jälkeen vaatimattomasti kisasta missä oli maxeja n. 80. Mutta oli hienoa olla kisassa missä oli kaikki ihanat ihmiset paikalla ja sain henkistä tukea, mitä todella tarvitsin :)
Minulla oli kisassa tavoitteena saada ehjiä ratoja, osata itse suunnitella ohjaukset ajatellen koko rataa, ei vain este kerralla. Ja ennenkaikkea olla koiralle reilu ja huolehtia siitä että pystyy suorittamaan esteet hallitusti. Tämä on nyt niin tärkeää kun Cheenalla on nivelrikko. Ja tähän minä yritän panostaa tosissani.
Ja aikas tyytyväinen saan olla itseeni :) Ensimmäisellä radalla en pystynyt persjättöön vaikka olin sen suunnitellut ja siinä meni jokunen este pelastellessa ja ennen kun sain pakan jotenkin taas kasaan. Mutta hei, se oli meidän ensimmäinen rata ja mua jännitti ihan hirveästi... Siitä kuitenkin 0.
Toinen rata meni muuten tosi hyvin, mutta pujottelussa Cheena aloitti väärästä ja siitä hylly.
Nämä kaksi ensimmäistä rataa oli agilityratoja ja molemmissa mentiin A-kaksi kertaa.
Koska meillä oli ennen A-n alastulo-ongelma otin nyt kaikki neljä kertaa niin että hidastin vauhtini kävelyksi ja pysähdyttiin molemmat alastulolla. JA CHEENA OTTI KAIKKI KERRAT KONTAKTIN!!!!  Harmi tossa toisessa radassa tuo kepit... olin itse sen verran koiran tiellä.
Kolmas rata oli hyppäri ja siinä yksi rima tippui :( Muuten se rata oli ihan paras ja siinä oli jo enemmän ohjattavaa.... hypyllä Cheena lähti tosi kaukaa hyppäämään ajatuksena takana oleva hyppy, mutta kun pitikin kääntyä takasin päin lähti hyppy tähän liian kaukaa.
Tosi kivat kisat ja oli ihanaa nähdä ihmisiä pitkästä aikaa ja paikka oli tosi positiivinen yllätys.
Alusta oli niin hyvä että varmasti ilmoitan sinne toistenkin kisaamaan.

Nyt sitte treenataan ja kuulostellaan miten jalka kestää ja ilmotellaan taas jossain vaiheessa johonkin kisaan testaamaan miten minä olen oppinut :)

Ninja oli muuten viime perjantain treeneissä aika super. Tättähäärä pysyi lähdössä ja monta kertaa vielä, joten sen treenaaminen on tuottanut tulosta. Vautsi, siitähän tulee vielä ihan kelvollinen aksakiitäjä <3

Käytiin lenkillä koirien kanssa metsässä ja otin kameran mukaan... tässä pieni pätkä neitien nänätyöstä.... siellä oli jotain hajuja ja koirat nuuhki koko lenkin pitkin metsää... alkoi jo hirvittämään että mistä se unilta herännyt karhu tulee. Mutta olivat ihanan väsyneitä lenkin jälkeen kun toi nenätyö väsyttää niin mukavasti :)
Lenkin jälkeen otettiin vielä pihassa vähän aksaa ja tokoa. Kuvasin Ninjan kepit ja sekin on tässä lopussa.

https://plus.google.com/photos/114908504074683166586/albums/5840758306795146769?authkey=COmx3PeijtTGrAE


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti