sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Parin viikon kuulumisia

Onpas taas tullut pitkä tauko kun olen tänne kirjottanut mitään. Paljon on ehtinyt tapahtua kaikenlaista kivaa.


Sunnuntai 5.2
Viikko sitten käytiin kyläilemässä Usvan luona. Likka oli aivan syötävän suloinen ja tunsi vielä meidät. Saatiin heti ovella ihanat naamanpesut ja sitten alkoikin siskosten ja äidin riehuminen mitä kestikin koko vierailun ajan.... reilu kolme tuntia :) Kiitos Minnalle ihanasta vierailusta, oli tosi kiva käydä ja varmasti nähdään pian uudestaan :)

Tiistai 7.2
Oltiin omissa aksatreeneissä ja Cheenalla oli ensimmäistä kertaa korkeat hypyt. Ensimmäiset tulikin sitten räiskien alas ennenkuin neiti tajusi että nyt täytyykin hypätä eikä vaan juosta läpi.
Ninjakin pääsi kokeilemaan putkea suorana ja mutkalla sekä umpipussia niin että kangasta vähän nostettiin.

Torstai 9.2 
Käytiin kuuntelemassa Ninjan kanssa luento koirien ruokinnasta ja lisäravinteista. Luento oli tosi mielenkiintoinen, jäi paljon ajattelemisen aihetta.
Ja Ninja osasi käyttäytyä siellä tosi hienosti vaikka luento kesti kolme tuntia. Siinä ajassa ehti leikkiä, käydä pussaamassa kaikki osallistujat, syödä puruluu ja vähän piuhojakin ja nukkua.

Perjantai 10.2 
Käytiin Turussa Elinan koulutuksessa joka olikin aivan mahtavaa!!!!!
Ensin otettiin Cheenan kanssa pumpit A-lle joka on meidän ongelma. Ja se saatiin toimimaan tosi hyvin, nyt täytyy vaan jatkaa harjotuksia asian tiimoilta. Mutta nyt sai eväät miten etenen harjottelussa, ihan superia!!! Ehdittiin me ottaa rataakin ja minä onnistuin pyörimään siellä ihan omat kuviot, mutta cheena on onneksi tottunut mun omituisiin ohjauksiin ja se jopa toimi näissä tilanteissa. Vähän mulla on taitava tyttö.
Ninjakin oli ihka ensimäisessä koulutuksessa ja opetteli hyppyä. Voi että oli liikuttavaa katsottavaa ja se meni hienosti. Tuleva agilitytähti selvästi.

Lauantai 11.2 
Vuorossa oli TOKO-päivä. Oltiin päivä Veikkolan hallilla kouluttajana Christa Eqvist. Christa on kyllä IHANA kouluttaja joka saa aina innostumaan tokosta ihan eri lailla. Cheenan kanssa ei olla tokoiltu kuin syksyllä viimeksi ja nyt otettiinkin ruutu ja ohjattu nouto ihan kylmiltään pitkän tauon jälkeen.
Merkillle meno oli vähän hidas. Ajatus on selvästi jo ruudussa ja kapuloissa, joten ohjeeksi saatiin nostaa merkin merkitystä kuuriluontoisesti. Muutenkin nyt pitkän loman jälkeen otetaan kaikki vähänaikaa leikkien. 
Meidän kanssa treeneihin tuli mun ihana pieni Remo poika, Susannan ja Esan kanssa. Ja siskokset riehuivat kuin aina ennenkin. Mammakin oli selvästi onnellinen kun näki Remon ja sai vähän riehua yhdessä. Oli ihanaa kun kävitte, kiitos ja nähdään taas pian uudestaan :) Minä en muistanut ottaa yhtään kuvaa ja videosta loppui akku :( täytyy sitten ensi kerralla kuvailla sisaruksia yhdessä. 


Sunnuntai 12.2
Tätä käytiinkin sitten tänään sunnuntaina heti kokeilemassa ja ruudun kautta vauhtia tuleekin ihan eri lailla. Alla video tästä treenistä. Ja ohjatussa cheena tahtoo herkästi lähteä kaartamaan liian jyrkästi ja on menossa keskimmäselle kapulalle. Tähänkin saatiin hyviä ohjeita ja toinen videoa on tästä harjotuksesta.
Näitä ja kaikkia muita treenaten kohti seuraavaa viikkoa :)


Tässä on linkki jossa on neljä videopätkää yllä olevista aiheista.

https://plus.google.com/photos/110692743269953115280/albums/5708238005663021617?authkey=CMqOs6iRkdLoIg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti