maanantai 30. tammikuuta 2012

Yhteisiä kuvia ja muutama video

Tässä on vielä muutama yhteiskuva ja eksyi tuonne joukkoon pari ihan vauvakuvaakin :)


https://plus.google.com/photos/110692743269953115280/albums/5703355306957299649?authkey=CJXjr7fB--uDlQE


Kaikki pennut ovat nyt lähteneet uusiin koteihin ja meillä on niin hurjan hiljaista, vaikka Ninja ja Cheena kyllä yrittää pitää pientä säpinää yllä :)
Mutta nyt vasta huomaa että oli meillä ihana hulina aina kuin pennut olivat hereillä, voi sitä riehumista, murinaa ja painimista... huoh... oli se vaan ihanaa aikaa. 
Mutta minä olen niin onnellinen että kaikki sai ihanat rakastavat kodit ja minä saan kuulla kaikkien kehityksestä ja eämästä. Odotankin kovasti kaikkien kuulumisia. 
Olen jo nyt saanut kuvia ja videoita kasvateista ihanasti. Ja niistä näkee että kaikilla on hyvä olla. Kasvattaja on oikein onnellinen :)
Ninjan kanssa ollaan jatkettu katsekontaktin harjottelua ja istumista.
Uutena olen ottanut kosketusalustan ja ollaan me kokeiltu sivulletuloa ja siinä katsekontaktia. Ja aikas pätevä pieni neiti onkin. 
Huomenna on äidin agilitytreenit ja meillä on Miia kouluttamassa. Ihanaa, koulutusta pitkästä aikaa, tosin meillä on vielä matalat rimat, mutta eipä se haittaa ja Ninjakin pääsee mukaan treenaamaan leikkimistä ja ehkä käydään kokeilemassa putkikin :)


Cheena ja Ninja riehuu...ja Ninja ei periksi anna :DMeillä koiratkin osallistuu siivoukseen ja tässä harjoitellaan moppausta...


Tässä on viimeinen päivä yhdessä ja mukavaa rentoa hengailua siskosten kanssa :)


Touhutessa tulee aina kova nälkä ja tässä meidän pieni lokkiparvi kuulee keittiöstä lupaavaa ääntä... josko ruokaa olisi tiedossa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti