torstai 27. lokakuuta 2011

CHEENA ON ULTRATTU JA TIINEENÄ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tänään käytiin Cheenan kanssa ultrassa. Siellä näkyi toisella puolella neljä alkiota ja toisella puolella kaksi. Tosin lääkäri sanoi että koska cheena on niin laiha, voi olla että ne toisen puolen pennut näkyy siellä toisella puolella. Mutta varmuudella ainakin neljä siellä on ♥ ♥ ♥ ♥.

Hitsi kun mua jännitti koko päivän....
Sitä on yrittänyt jo kolme viikkoa yrittänyt "nähdä" merkkejä mahdollisesta tiineydestä. Enkä ole osannut itse sanoa onko vai ei. Mutta Miia Laamanen on oikea velho :D
Mia sanoi jo viikko sitten treeneissä että on Cheena raskaana kun sen kylkikarvat on noussut pystyyn... kuulosti hauskalta jutulta, MUTTA SE OLI OIKEASTI TOTTA!!
Ja Miia sanoi saman cheenan siskopuolelle Fizille samalla kerralla ja sekin on kantavana. Yksi kerta voi olla vahinko, mutta kaksi on jo taitoa :)

Ai niin, kävin viikonloppuna suorittamassa kasvattajan perustutkinnon hyväksyttävästi ja nyt täytyy miettiä josko anoisi kennelnimen. Mutta kurssi oli todella mielenkiintoinen ja nythän kaikki siellä käsitellyt asiat onkin tosi ajankohtaisia. Ja tämä tieto ei sitten tullut yhtään liian aikaisin :D:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti