torstai 13. helmikuuta 2014

Meidän lauma :)


Me ei olla tehty muuta kun lenkkeilty ja vähän treenailtu agilityä.
Tai kävi Jaksi Ninjan kanssa agilitykisoissa 2.2. Hyviä ratoja joista tuli taas kokemusta. Sitten Ninja teki Ninjakevennyksen ja hauskuutti vähän katsojia. 
Kato, ei agility ole niin vakavaa t. Ninja <3
Jaksilla tuli taas muutamat omat ohjausmogat, muuten ihan kivan näköisiä ratoja.


Palkinnoksi hienoista radoista Ninja sai veikan kotiin. 

Remo tuli meille asustelemaan siltä reissulta ja me ollaan tässä kaikessa rauhassa opeteltu elämään vähän isommalla poppoolla. Ollaan lenkkeilty paljon ja agilityäkin on tullut tehtyä jo neljä kertaa. Ollaan tehty vain vähän kerrallaan ja edetään muutenkin hitaasti. Meillä ei ole tässä mitään kiirettä, vaan nautitaan ja opiskellaan yhdessä tekemistä :) Meidän mies on kotiutunut tosi hyvin, ihan kun olisi aina meillä ollut. Remon lempijuttu on seurata Janicaa ja pupuja Janican oven portin takana <3. 

Remo on nyt meillä ja etsiskelee mahdollisesti uutta kotia. Katsotaan tilannetta kaikessa rauhassa ja tehdään päätöksiä sitten kun niiden aika on.

Remo tuli meille sunnuntaina 2.2. ja Cheena alotti juoksun 6.2. Sitten haettiin Remolle hormonipiikki 7.2 perjantaina. Piikin vaikutus alkaa noin kahden viikon päästä sen ottamisesta.

Tänään on juoksun alusta tasan viikko ja meillä on kotona tosi rauhallista. Hormonipiikki ei vielä vaikuta, mutta Remo ei ole yhtään stressaantunut eikä kiinnostunut äidistä :)
Noi vaan leikkii keskenään, lempparileikki on kiskoa kilpaa samaa lelua :)
Mutta eiköhän tilanne muutu kun mennään vielä viikko eteenpäin, jos ei piikki sitten ala jo vaikuttamaan. Mutta meillä on onneksi suunnitelmia sen varalle. 

Tokoa en ole tehnyt kun kotona vähän. Sunnuntaina alkaa hihan ulkokausi, jos sitten innostuisi taas tokoilemaan enemmänkin. Ihan kaikkien kanssa.


Tässä meidän tyttöjen iltahetki ennen nukkumaan menoa :)


https://www.dropbox.com/sc/6cp4b13in4mnxrq/-whYbJaH20






MEIDÄN LAUMA LENKILLÄ :)

REMO KIVELLÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti